Scrubs' Donald Faison in Kick-Ass 2?

Hij zal mogelijk de rol van Doctor Gravity op zich nemen.

Donald Faison, die de meesten van ons waarschijnlijk wel kennen als Dr. Turk uit Scrubs, zal mogelijk een rol op zich nemen in Kick-Ass 2. Het bericht moet nog bevestigd worden, maar de zanger van Guy Love (onderaan dit bericht te beluisteren) zal zeer waarschijnlijk Doctor Gravity gaan spelen.

Voor iedereen die de comics niet zo goed kent: Doctor Gravity is een man die claimt een natuurkundeprofessor te zijn aan de Columbia University. Hij loopt rond met een ding dat vooral op een honkbalknuppel lijkt, waarmee hij het gewicht van bepaalde dingen kan vergroten.

Het nieuws over het mogelijke casten van Faison komt vlak nadat er een eerste logo werd vrijgegeven voor Kick-Ass 2: Balls to the Wall. In de film wordt van zowel Dave (Aaron Johnson) als van Mindy (Chloe Moretz) de geheime identiteit onthuld. Voor Dave vallen de gevolgen nog wel mee: zijn identiteit wordt slechts door één persoon ontdekt. Die van Mindy, ook wel bekend als Hitgirl, wordt echter bij de complete buitenwereld bekend, waardoor zij flink wat publieke aandacht krijgt. Daarnaast krijgt ze het aan de stok met een aantal oud klasgenootjes. Hoe dat allemaal eruit komt te zien valt vanaf 18 juli 2013 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair