Heather Graham terug voor The Hangover: Part III

Na haar afwezigheid in het tweede deel keert ze nu weer terug in de rol van Jade.

Hoewel Heather Graham een rol speelde in The Hangover, was ze niet te zien in The Hangover: Part II. Voor The Hangover: Part III deel wordt er echter wel weer een beroep gedaan op de actrice. Naar alle waarschijnlijkheid zal er een confrontatie plaatsvinden tussen Jade (Graham) en Stu (Ed Helms), die in het eerste deel nog met elkaar trouwden. In deel 2 trouwde Stu echter met Lauren (Jamie Chung). Het is nog niet bekend of Chung ook zal terugkeren voor Part III.

Plotdetails over de laatste Hangover-film van regisseur Todd Phillips zijn nog nauwelijks bekend, hoewel natuurlijk wel zeker is dat hoofdrolspelers Helms, Bradley Cooper en Zach Galifianakis terug zullen keren. Volgens de laatste berichten zou Allen (Galifianakis) in deze film terecht zijn gekomen in een gekkenhuis. De rest besluit hem daaruit te ontvoeren en de heren komen vervolgens terecht in Tijuana.

De opnames zullen in het najaar beginnen, en als alles volgens planning gaat, draait The Hangover: Part III vanaf 23 mei 2013 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair