Officiële plotsynopsis Mad Max bekend

Er ontstaat een Road War als gevolg van de aanwezigheid van Mad Max.

De opnames begonnen op 9 juli, maar nu pas is er een officiële synopsis van de film Mad Max: Fury Road vrijgegeven. Het scenario van de film is geschreven door George Miller, die tevens zal regisseren. Hij gaf de synopsis van de film.

In Fury Road komt Mad Max (Tom Hardy) terecht tussen een groep mensen die over de Wasteland vluchten. Dat doen ze in een War Rig, die bestuurd wordt door een mysterieus personage, dat bekend staat als Imperator Furiosa (Charlize Theron). De film geeft de daaropvolgende Road War weer en is gebaseerd op ooggetuigenverslagen.

Naast Tom Hardy en Charlize Theron spelen er nog flink wat andere mensen in de film. Zo speelt Nicholas Holt de rol van Nux, speelt Hugh Keays-Byrne Immortan Joe, Nathan Jones de rol van Rictus Erectus, Abbey Lee Kershaw The Dag en Courtney Eaton Fragile. Verder zijn ook Zoë Kravitz (Toast), Danielle Riley Keough (Capable) en Rosie Huntington-Whiteley (Splendid) ook in de film te zien. Hun personages staan collectief bekend als The Wives.

Op dit moment vinden de opnames van Fury Road plaats in Afrika, met subsidie van de Australische overheid. Het oorspronkelijke plan was dat de film opgenomen zou worden in Broken Hill, te Australië. Helaas moest er een nieuwe opnamelocatie gezocht worden, omdat de plek waar opgenomen zou worden overstroomd bleek. Daar is nu een oase ontstaan, in plaats van het post-apocalyptische landschap dat gezocht werd voor de wereld van Mad Max. De film moet ergens in 2013 in de bioscopen uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair