Spin-off Snow White and the Huntsman zonder Kristen Stewart

Actrice aan de kant gezet.

Nog voor de verschijnen van Snow White and the Huntsman van regisseur Rupert Sanders werd er al gesproken over een sequel / spin-off. Ondanks de iets beperkte box office score van $389 miljoen bij een productiebudget van $170 miljoen wil studio het plan doorzetten, echter zonder hoofdrolspeler Kristen Stewart. Ze wordt volgens The Hollywood Reporter aan de kant gezet in verband met het slippertje dat ze had met regisseur Sanders, die wel mag aanblijven.

Tevens gaat Universal direct voor een spin-off in plaats van een sequel. In eerste instantie waren er twee films gepland met Stewart en Chris Hemsworth, die de Huntsman speelt. Nu kiest Universal direct voor een spin-off, die als derde film was gepland. Dit heeft Universal doen besluiten scriptschrijver David Koepp van het project te halen. "The studio is currently exploring options to continue the franchise," aldus een woordvoerder van Universal over de situatie dat er nog geen verhaallijn is.

Universal heft echter nog even de tijd. De gewilde Hemsworth heeft een vol programma en is pas volgend jaar juli weer beschikbaar. De trailer:


In Snow White and the Huntsman wordt de Jager (Hemsworth) ingehuurd om Sneeuwwitje (Stewart) in het bos te vermoorden. Het loopt echter anders want het draait erop uit dat hij haar beschermheer en mentor wordt in een queeste om de koningin (Theron) te doden.

NieuwsFilm

meest populair