Officiële synopsis The Wolverine vrijgegeven

Daarnaast heeft regisseur Mangold overduidelijk het fenomeen Twitter ontdekt.

Enige tijd geleden kregen we nog te horen dat The Wolverine los zou staan van andere X-Men-films. In nasleep van dat bericht heeft Fox nu een nieuwe synopsis van de film vrijgegeven. Verder heeft regisseur James Mangold ook Twitter ontdekt. Maar, eerst de synopsis.

”The Wolverine, dat gebaseerd zal worden op de beroemde comic arc, vindt Logan – de eeuwige krijger en buitenstaander – in Japan. Daar zal Samuraistaal botsen met zijn adamantium klauwen, als Logan een mysterieuze figuur uit zijn verleden confronteert en dat in een epische strijd uitmondt, die zijn leven voor altijd zal veranderen.”

De “beroemde comic arc” waarover gesproken wordt, is die van Chris Claremont en Frank Miller. In hun comics trekt Logan naar Japan, waar hij liefde vindt in de armen van de dochter van een machtige Yakuza-misdadiger.

Verder heeft regisseur Mangold dus ook het fenomeen Twitter ontdekt. Zo wist hij ons te vertellen welke films hij in gedachten heeft als hij bezig is met de opnames van de film. Daarbij schept hij hoge verwachtingen. ”Movies I think about as I make #TheWolverine: Eastwood's Josie Wales, Powell's Black Narcissus, Hitchcock's Rear Window, Marnie, Vertigo."

Verder plaatste hij nog een tweet over de opnames van de dag. "Today I am starting an intense set piece of action and drama at the Yashida Compound set. Logan, Yukio and Shingen. Just finished pages. Made some tweaks. Scribbled out fresh shot list. About to head to set for day 14 of THE WOLVERINE."

Hoe dat er allemaal uit komt te zien valt vanaf 25 juli 2013 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair