Video

Trailer Brian De Palma's Passion

Remake van het Franse Crime d'Amour met Rachel McAdams en Noomi Rapace.

door Bram de Groot op 24.08.2012 om 09:42 in Video
Hieronder zie je de trailer van Passion, de nieuwe film van Brian De Palma (Scarface, Mission: Impossible). Passion is een remake van de Franse psychologische thriller Crime d'Amour (2010) en gaat over een psychologische machtsstrijd die gaande is tussen Christine (Rachel McAdams) en diens assistente Isabelle (Noomi Rapace). Christine is een dominante vrouw die graag de touwtjes in handen heeft en zich bedreigd voelt door haar ambitieuze protégé. Ze verleiden, manipuleren en vernederen elkaar, met moord als gevolg.

Passion komt in Nederland op 21 februari 2013 uit.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Spannend. Maar het is nu niet omdat het Brian De Palma's nieuwe films is dat ik naar de bios hol. Z'n films weten me nooit echt te boeien.

Ewouter

Avatar

Ik vind het origineel een hele sterke film. Het sterke verhaal en de uitstekende acteerprestaties van zowel Kristin Scott Thomas als ook Ludivine Sagnier maken het een spannende rit, dus dan kan een Amerikaanse remake niet uitblijven. Maar ik heb toch sterk m'n twijfels over deze cast. McAdams vind ik te jong en Noomi niet sensueel genoeg, maar hopelijk krijg ik ongelijk.

NieuwsFilm

meest populair