Terry Crews vervangt Mr. T in 'Cloudy 2: Revenge of the Leftovers'

Ook werden er twee nieuwe regisseurs aangewezen voor de animatiefilm.

Het was al een tijdje bekend dat er werk wordt gemaakt van een sequel op de animatiefilm Cloudy With a Chance of Meatballs (2009). Phil Lord en Chris Miller, de regisseurs van het origineel, zullen dit keer enkel produceren en geven de teugels over aan Cody Cameron en Kris Pearn. Het scenario voor Cloudy 2: Revenge of the Leftovers komt van John Francis Daley, Jonathan Goldstein en Erica Rivinoja.

Verder zal Terry Crews de stem in gaan spreken van de politieman Earl, die in de eerste film nog van een stem werd voorzien door Mr. T. Verder rollen voor de terugkerende Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg, Neil Patrick Harris en Benjamin Bratt. Ook zijn er rollen voor Kristen Schaal en Will Forte.

Als gevolg van de rampzalige voedselstorm aan het einde van de eerste film, werden Flint Lockwood en zijn vrienden gedwongen het stadje Swallow Falls te verlaten. Als wetenschappers ontdekken dat voedselbeesten het eiland over de voet hebben gelopen, worden ze gevraagd terug te keren en de wereld te redden.

De Nederlandse release is op 12 februari 2014.



NieuwsFilm

meest populair