Chuck Norris niet in The Expendables 3

De acteur vindt één film wel genoeg.

Het onderstaande interview is nou niet bepaald het beste interview, maar de informatie die eruit komt is wel zinnig. Een overenthousiaste dame van Access Hollywood stond op de rode loper bij de première van The Expendables 2 en sprak daar met één van de actiehelden die in de film te zien zijn: Chuck Norris. Ze vroeg hem daar ”Will you be back for The Expendables 3?”

Daarop antwoordde Norris ”Ah, no. Just number two, that…”

De dame begreep het antwoord niet helemaal en vroeg daarop: ”You want to get through number two first?”

Waarop Norris vertelde: ”No, no, this is enough for me.”

En de dame vroeg: ”Really, is it?”

En Norris het iets duidelijker probeerde te maken: ”Oh yeah, oh yeah… It was special just to be able to do the film with guys I’ve known for many years, and get a chance to get together and fight with them. It was a lot of fun. Plus getting the chance to meet Terry [Crewes], who I hadn’t met before, and Jason Statham, who I hadn’t met. It was fun just to do that.”

Dat Norris niet mee doet aan een derde film is wellicht te wijten aan het feit dat hij niet zo tevreden was met het taalgebruik en de actie in de film. In eerste instantie zou deze volgens de geruchten - als we die moeten geloven natuurlijk - een PG-13 rating krijgen. Dat was aan Norris te danken. Uiteindelijk kreeg de film toch een R-Rating, maar als de verhalen kloppen dus niet tot het genoegen van Norris. Hieronder het volledige interview.



NieuwsFilm

meest populair