Cast van Lars von Trier's pornografische Nymphomaniac is rond

O.a. Jamie Bell en Connie Nielsen zijn gecast in de film.

De Britse acteur Jamie Bell en Deense actrice Connie Nielsen voegen zich bij de cast van Lars von Triers erotische drama Nymphomaniac. De elf weken durende opnames van de controversiële film met Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård en Shia LaBeouf beginnen komende dinsdag in Duitsland.

Andere castleden die toegevoegd zijn aan de productie, zijn Nicolas Bro, Jens Albinus, Shanti Roney en Severin von Hoensbroech. Andere mensen die genoemd werden voor de film zijn Nicole Kidman en Willem Dafoe maar van hen wilden de producenten niet bevestigen of ze in de film te zien zijn.

De hoofdrol is weggelegd voor Gainsbourg, die Joe speelt, een zelf-gediagnoseerde nympfomaan. Skarsgard speelt Seligman, een oude, charmante vrijgezel, die Joe in elkaar geslagen in een steegje vindt. Hij neemt haar naar huis, om voor haar te zorgen, en Joe vertelt hem het verhaal van haar erotische leven, van geboorte tot haar vijftigste levensjaar.

Von Trier zal de film als een tweedelige feature opnemen en wil de films in 2013 uitbrengen. Eentje daarvan zal hardcore zijn en eentje softcore.



NieuwsFilm

meest populair