Jim Carrey vrijwel zeker in Kick-Ass 2

Regisseur Jeff Wadlow geeft via twitter een niet al te subtiele hint.

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Jim Carrey een rol aangeboden had gekregen in Jeff Wadlows Kick-Ass sequel Kick-Ass 2: Balls to the Wall. Het zou gaan om de rol van The Colonel. Regisseur Wadlow lijkt nu via twitter te bevestigen dat Carrey inderdaad in de film meespeelt. Hij zei het volgende:

"6 days till we start shooting… and we officially have our Colonel. Alrighty f’n then."

Hoewel hij Carrey's naam niet noemt, gebruikt hij wel een groffe variant van diens alom bekende quote uit Ace Ventura. Door het gebruik van "Alrighty then" wijst alles erop dat Carrey The Colonel gaat spelen in zijn eerste comic verfilming sinds 1995, toen hij in Batman Forever The Riddler voor zijn rekening nam.

The Colonel, afkomstig uit de originele comics van Mark Millar en John Romita Jr., is een voormalig werknemer van übercrimineel John Genovese. The Colonel verlaat de organisatie nadat hij een religieuze openbaring heeft gehad. Hij richt Justice Forever op, een superheldenteam waar later ook Kick-Ass, Insect Man en Doctor Gravity deel van uit zullen maken.

In Kick-Ass 2: Balls To The Wall nemen Kick-Ass en Justice Forever het op tegen een groep supervijanden onder leiding van Red Mist, die nu gaat onder de naam The Mother Fucker. De film komt in Nederland op 18 juli 2013 uit.

NieuwsFilm

meest populair