Video

Nieuwe "Internet trailer" Taken 2

Liam Neeson moordt er flink op los.

door Bram de Groot op 06.09.2012 om 08:00 in Video
Hieronder zie je een "internet trailer" van Taken 2 die op YouTube is verschenen. De nieuwe beelden uit de wraakfilm van regisseur Olivier Megaton (Colombiana, Transporter 3) bewijzen dat het hoofdpersonage CIA agent Bryan Mills (Liam Neeson) er geen doekjes om windt. Vanaf 25 oktober in de Nederlandse bioscoop.

In de wraaksequel keren ook Maggie Grace en Famke Janssen weer terug. Dit keer is het echter niet de dochter (Grace) die gered moet worden, maar de moeder (Janssen), aangezien de Mills' slachtoffers uit het eerste deel wraak nemen op hem en zijn familie.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Taken was gewoon een vermakelijke film waarbij je je beter geen vragen stelt omtrent de geloofwaardigheid van het verhaal. Dit ziet er niet anders uit en de trailer is netjes gemaakt. Al vond ik die vorige trailer beter. Die zonder actie muziek op het einde van de trailer. :P

En Liam Neeson, kom maar gerust ik ben niet bang voor jou hoor.

movieboy

Avatar

Toen ik taken 1 zag was ik gewoon speecheless! nooit gedacht dat Liam Neeson so goed in actie films ging passen.
Liam Neeson moet meer van deze actie films maken!. ik ga deze zeker zien in de cinema.

T+)

JamesBond

Avatar

Ik zit hier met kippenvel hoor! Super trailer, ga ik echt wel naartoe! Denk dat deze nog wel eens beter en interessanter kan worden dan deel 1! Neemt niet weg dat ie ook super vermakelijk was!

Secret1994goesFilm

Avatar

Inderdaad toffe trailer van waarschijn zeer ruige film.
Maar vind het spijtig dat we nu weten(ook van vorige trailer) dat hij eerst nog ontvoerd wordt

GREAT martial art fan

Avatar

Ik vind deze trailer juist beter dan de vorige trailers. Prikkelt zeer goed in de juiste manier Smiley face hier kom ik enthousiast van. :D

NieuwsFilm

meest populair