Titel nieuwe Star Trek bekend?

J.J. Abrams neemt de Enterprise mee de duisternis in.

Gisteren was het fenomeen dat Gene Roddenberry ooit bedacht jarig. Star Trek bestaat nu zesenveertig jaar, en om dat te vieren bracht ComingSoon de waarschijnlijke titel van de nieuwste film in de franchise, die door J.J. Abrams geregisseerd wordt uit. Deze zal hoe het er nu naar uit ziet Star Trek Into Darkness worden.

Het nieuws is nog niet officieel, maar de domeinnamen www.startrekintodarkness.com en www.startrekintodarknessmovie werden gisteren geregistreerd door MarkMonitor. Dat is een klein bedrijfje dat Paramount met enige regelmaat gebruikt om domeinnamen te registreren voor nieuwe films. De bevestiging van het verhaal moet dus nog komen.

Zeker weten we dat Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Anton Yelchin, Benedict Cumberbatch, Alice Eve en Peter Weller rollen spelen in het actiespektakel. Het scenario van de film is geschreven door Alex Kurtzman, Roberto Orci en Damon Lindelof en de film zal vanaf 16 mei 2013 in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair