De 'Looney Tunes' komen terug naar het witte doek

Er is al een schrijfster gevonden: Jenny Slate.

Wie is er niet mee opgegroeid? De korte filmpjes van de Looney Tunes. De bekende tekenfilmfiguurtjes van Warner Bros. zullen terugkeren naar het witte doek. De Amerikaanse komiek Jenny Slate is ingehuurd om het scenario te schrijven.

Details over het project zijn er nauwelijks, maar verwacht wordt dat de nieuwe film een combinatie van CGI en live-action zal worden. Dat zal dan gebeuren op een manier die we al eens zagen bij de films Space Jam (1996) en Looney Tunes: Back in Action (2003).

Slate is verder al eens op het witte doek te zien geweest, in de film This Means War en ze sprak een van de stemmen in The Lorax in. Verder was ze ook te zien in het in de Verenigde Staten populaire Saturday Night Live. Ook is al bekend wie als producenten aan het project verbonden zijn: Jeffrey Clifford, Seth Grahame-Smith, David Heyan en David Katzenberg.

Het is ondertussen alweer meer dan tachtig jaar geleden dat de Looney Tunes voor het eerst op het witte doek te zien waren. Na die tijd verschenen er nog talloze filmpjes met een of meerdere van de bekende personages zoals Bugs Bunny, Daffy Duck en Porky Pig. De meest recente filmpjes van de personages zijn korte CGI-films geweest. De laatste kunnen jullie hieronder zien. Helaas was deze niet in een goede versie online te vinden, dus hebben we er een screener van geplaatst. Het korte filmpje, dat Daffy’s Rhapsody heet, was voor Journey 2: The Mysterious Island te zien.



NieuwsFilm

meest populair