Villain Black Zero in 'Man of Steel'?

De nieuwe LEGO lijn onthult mogelijk een verrassend detail over Zack Snyders Superman reboot.

Enige tijd geleden verscheen er al een weinig onthullende teaser trailer van Zack Snyders Man of Steel. Er is echter nog weinig bekend over de Superman reboot. Uiteraard weten we dat Superman (Henry Cavill) het voornamelijk moet gaan opnemen tegen General Zod (Michael Shannon). Screen Crush heeft nu mogelijk een tweede grote villain ontdekt. De website merkte namelijk op dat er in een nieuwe LEGO reeks, voornamelijk gebaseerd op de DC en Marvel films, het personage Black Zero is opgenomen. Dit is een de villain die het in de DC Comics strips opneemt tegen Superman.

76000 Arctic Batman vs. Mr.Freeze – Aquaman on Ice
76001 Batman vs. Bane – Chase with Tumbler
76002 Superman Metropolis Showdown
76003 Superman Battle of Smallville
76004 Spider-Man – Hunting with Spider-Cycle
76005 Spider-Man – Mission at Daily Bugle
76006 Iron Man Extremis 76008 Iron Man vs Mandarin
76009 Superman Black Zero Escape

Het personage Black Zero dook voor het eerst op in de Superman comic "The Man Who Destroyed Krypton" waarin blijkt dat Black Zero werd betaald om Krypton te verwoesten. Hieronder een afbeelding van Black Zero:

In Man of Steel, die in juni 2013 verschijnt, hebben ook Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White), Diane Lane en Kevin Costner rollen. De laatste twee spelen Martha en Jonathan Kent, de adoptieouders van Clark Kent. De teaser, beide versies:



NieuwsFilm

meest populair