Nieuwe synopsis voor 'All You Need is Kill'

Waarin Tom Cruise het opneemt tegen buitenaardse wezens.

All You Need is Kill, de aankomende sci-fi film van Doug Liman heeft nu een uitgebreide plotomschrijving gekregen, samen met een nieuwe releasedatum. Hij is vrij uitgebreid, en geeft een duidelijk beeld van wat we kunnen verwachten van Tom Cruise's personage en dat van zijn recentelijk gecaste co-ster Emily Blunt.

Het verhaal begint in de nabije toekomst als een buitenaards ras, de Mimics, de Aarde aanvallen, en in hun eerste aanval miljoenen mensen vermoorden. Geen leger op aarde kan op tegen de brute kracht van de Mimics. In eerste instantie lijkt het er daarom op dat ze hebben gewonnen, maar de legers van de Aarde werken samen in een laatste poging verzet te bieden.

Lt.Col. Bill Cage (Cruise) is een officier die nog nooit actie heeft meegemaakt en dan op een dag wordt gedropt met een zware missie. Deze lijkt niets minder dan een zelfmoordmissie en blijkt dat ook te zijn. Cage wordt binnen enkele minuten vermoord, maar weet wel een Alpha met zich mee te nemen. Maar, ongelofelijk genoeg, wordt hij wakker aan het begin van diezelfde dag en moet hij opnieuw vechten en sterven. En opnieuw. En opnieuw, telkens weer.

Direct fysiek contact met het buitenaardse wezen heeft ervoor gezorgd dat hij in een tijdloep terecht is geraakt. Met elke nieuwe lus wordt Cage slimmer, harder en wordt hij er beter in de Mimics aan te pakken, samen met iemand van de Special Forces, Rita Vrataski (Blunt). Zij heeft meer Mimics dan wie dan ook verslagen, en zo krijgen Cage en Rita telkens weer te kans een sleutel te vinden die kan leiden tot de vernietiging van de Mimics en de redding van de Aarde.

De film gaat op 14 maart 2014 in de Verenigde Staten in première. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

NieuwsFilm

meest populair