Algemeen

Haaienfilm 'Bait 3D' krijgt een sequel

Het eerste deel draait nu in de Nederlandse bioscopen.

door Jan-Peter Rook op 05.10.2012 om 18:10 in Algemeen
De Australische haaienfilm Bait 3D van regisseur Kimble Rendall draait momenteel in de Nederlandse bioscopen, maar er wordt nu alweer nagedacht over een vervolg. Het eerste deel deed het verrassend goed, dus is er bij Arclight Films genoeg vertrouwen voor een sequel. Het is op dit moment nog niet bekend wie er aan Bait 2 mee zullen werken.

In Bait wordt een aan zee gelegen dorpje in Australië getroffen door een tsunami. Het gevolg is dat er twee enorme haaien in een supermarkt terecht zijn gekomen. Uiteraard zit hier ook een groep mensen vast.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

:? :| O+

Moviemagic

Avatar

Het zal dan alleen een financieel succes zijn, maar de recensies en ratings zijn van matig tot slecht te noemen.

benjamin

Avatar

Zijn de opbrengsten dan zo goed? Misschien zijn ze uit de kosten, maar ik kan mij toch niet herinneren dat dit een groot succes aan de box office is geworden. Toch niet voldoende om te denken dat dit echt een sequel verdient.

Angelater

Avatar

Ik snap het niet; de film kostte blijkbaar 51 miljoen om te maken, met een winst van 15 miljoen. Is dat niet een flop? 51 Lijkt me trouwens wel erg sterk voor zo'n apenfilm.

nietselam

Avatar

Er is werkelijk niks goeds aan deze film, slecht geacteerd, domme acties van de acteurs en vooral niet boeiend en niet spannend.

Het idee is wel leuk bedacht maar voor de rest heel slecht uitgevoerd.

Decepticon

Avatar

jaime91 ":? :| O+"
Exact mijn gedachte. Krijgen we straks zeker ook nog een sequel op Shark Night.

patrick_h

Avatar

Angelater "Ik snap het niet; de film kostte blijkbaar 51 miljoen om te maken, met een winst van 15 miljoen. Is dat niet een flop? 51 Lijkt me trouwens wel erg sterk voor zo'n apenfilm."
Ik wist dat films in Amerika soms vroeger uitkomen dan hier, maar al op 15 september 2000? Ofwel, jouw link gaat naar deze film.

Jonathancrane

Avatar

Ik gaf het een 7 van de 10, omdat ik er vermaakt door was. Al kijk ik als iemand die horror film recensie heel anders na zo film dan een doorsnee criticus die niet het campy gehalte van zo film kan waarderen, want dat was het eigenlijk.

Jonathancrane

Avatar

patrick_h "Ik wist dat films in Amerika soms vroeger uitkomen dan hier, maar al op 15 september 2000? Ofwel, jouw link gaat naar deze film."


Onze vriend met het vraagteken hoofd heeft gelijk, dat is een Jamie Foxx film xD

Angelater

Avatar

Jonathancrane "Onze vriend met het vraagteken hoofd heeft gelijk, dat is een Jamie Foxx film xD"


Hahah, sh*t, ik zie het nu ook pas. Mijn excuses dames en heren :E
Iemand die de film heeft gezien, die me kan vertellen of de film in ieder geval wat mooie gore bevat? Je ziet in de trailer een kerel in tweëen gehapt worden, maar dat zag er een beetje 50/50 uit.

NieuwsFilm

meest populair