Video

Trailer voor motion-capture animatiefilm 'Tarzan 3D'

Met in de titelrol 'Twilight' ster Kellan Lutz.

door Jan-Peter Rook op 06.10.2012 om 18:11 in Video
Hieronder vind je de trailer voor de motion-capture animatiefilm Tarzan 3D met Kellan Lutz (Twilight) in de titelrol. De nieuwe film gebaseerd op Edgar Rice Burroughs‘ personage wordt geregisseerd door Reinhard Klooss. Het verhaal volgt Tarzan en Jane Porter die het opnemen tegen een leger huurlingen die werken in opdracht van het bedrijf Greystoke Energies. De kwaadaardige John Greystoke nam het bedrijf over van Tarzans ouders nadat deze overleden in een vliegtuigongeluk.

De film komt in Duitsland uit in de zomer van 2013; over een Nederlandse release is niets bekend.


13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

johnwayne

Avatar

Waarom in godsnaam motion capture? Tarzan ziet verschrikkelijk nep uit in de voor de rest schitterend uitziende omgeving. En waarom verfilmen ze nu niet eens de boeken van E.R. Burroughs. Ze zijn totaal anders dan de films. De enige film die voor de helft in de buurt kwam is 'Greystoke'.
Ik denk niet dat Tarzan met deze film een nieuw leven krijgt.

jaime91

Avatar

johnwayne "Waarom in godsnaam motion capture? Tarzan ziet verschrikkelijk nep uit in de voor de rest schitterend uitziende omgeving. En waarom verfilmen ze nu niet eens de boeken van E.R. Burroughs. Ze zijn totaal anders dan de films. De enige film die voor de helft in de buurt kwam is 'Greystoke'.
Ik denk niet dat Tarzan met deze film een nieuw leven krijgt."

Het lijkt erop dat ze Kuifje van Spielberg willen nadoen, wat ontzettend dom is omdat Kuifje wel heel mooi in elkaar zat alleen was dat absoluut niet realistisch en ook niet zo bedoeld. Kuifje was de perfecte middenweg tussen de comics en live action, het was net geen cartoon maar ook net niet realistisch genoeg. Perfect!

Alleen voor een verhaal als Tarzan werkt dat totaal niet. Ik ben het met je eens dat een verhaal als Tarzan een betere realistische aanpak verdient net zoals Greystoke. Ik ben er ook totaal niet op tegen als ze die zouden gaan remaken alleen doe het dan wel goed! En ook niet geheel onbelangrijk, zorg voor een goede acteur die Tarzan moet spelen. Kellan Lutz is niet echt wat je noemt een goede acteur.

Dit is een ontzettend faal project dat niet in de bios hoort maar in de budgetbak. Het verhaal omzetten in een 2012 versie slaat ook nergens op... :|

Jivis

Avatar

Ik vind het er eerlijk gezegd wel goed uitzien. Maar inderdaad, wat is de meerwaarde van weer een Tarzan-film? Dat uitgekauwde verhaaltje kennen we nu wel. Bedenk eens wat nieuws.

jaime91

Avatar

Jivis "Ik vind het er eerlijk gezegd wel goed uitzien. Maar inderdaad, wat is de meerwaarde van weer een Tarzan-film? Dat uitgekauwde verhaaltje kennen we nu wel."

Misschien, maar het is nooit echt goed gedaan. De disney versie was heel mooi maar was een familie film. Van mij mag een Tarzan film wel wat harder en misschien zelfs R-Rated zijn. Greystoke kwam goed in de buurt alleen werd die uiteindelijk vrij saai, maar het begin toen Tarzan tussen de apen zat was vrij sterk. En Christopher Lambert was een goede keus om die rol te spelen.

Dus laat ze nu eindelijk eens komen met een goede versie. Er is zowiezo al een tijdje geen Tarzan film meer in de bios geweest dus ''weer een Tarzan film'' vind ik ook wat overdreven.

Banned

Avatar

De disney film blijft er spectaculairder uitzien... Op zo'n moment besef je dat enkel Hollywood dit soort films kan maken ipv een studiootje in Duitsland.

benjamin

Avatar

Met weinig budget zijn er heel goede films te maken, maar niet op deze manier. De animatie ziet er gewoon niet goed genoeg uit - ze proberen het wel maar ze schieten gewoon tekort.

Ereptile

Avatar

Op zich ziet het er niet verkeerd uit. Alleen ik had gehoopt dat de film meer in de stijl zou zijn van Beowulf, qua animatie. Dit is wel duidelijk iets kindelijker.

adofmirosch

Avatar

Vind het er vet uit zien.

spock

Avatar

IK neem aan dat dit niet de originele trailer is?want het lijkt me meer een proef filmpje van zo ongeveer komt hij er uit te zien,want je zie niks anders dan Tarzan door een bos rennen en in een boom klimmen.

Arteron

Avatar

Doe mij maar de Disney versie Smiley face

2ndSystem

Avatar

Dit is denk ik meer een promotiefilmpje om investeerders geinteresseerd te krijgen, of een verschrikkelijk vroege teaser trailer. want de graphics kunnen nog wel wat aandacht gebruiken.
dan zie ik deze film wel zitten. als er wat lekkere actie in zit, en iets volwassener is als kuifje.

movieplanet124

Avatar

Jezus wat slecht zeg die tarza lijkt zelf op een aap. Je kan dit niet vergelijken met kuifje die film was 10 keer beter dan dit. En als je een goeie tarzan film wilt zien kan je beter de disney versie kijken van Tarzan of de speel film van vroeger dan dit

Denman

Avatar

Laatste deel lijkt op Rise of the planet of the apes. Waar caesar de boom in klimt en van het uitzicht geniet...

NieuwsFilm

meest populair