Algemeen

'Taken 3' lijkt onvermijdelijk

Uitstekende Box Office score zet tweede sequel al in de steigers.

door Bram de Groot op 10.10.2012 om 11:33 in Algemeen
Afgelopen weekend ging Taken 2 met veel succes in première in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Het scoorde namelijk zo'n $50 miljoen. Ondanks dat de reacties van de critici niet bepaald fraai (RT = 20%) waren, zijn er reeds gesprekken gestart om een derde Taken van de grond te krijgen. Scriptschrijver Robert Mark Kamen sprak er kort met Hollywood.com over.

Robert Mark Kamen zegt dat filmmaatschappij Fox het wel ziet zitten: "We didn't start talking about [it] until we saw the numbers. But then we said, 'Oh, okay. I think we should do a third one.' And Fox wants us to do a third one."

Over de verhaallijn voor een derde Taken is hij kort: "We've taken everyone we can take. It's going to go in another direction."

De voornaamste hoofdrollen in de klaarblijkelijk erg geliefde wraakfilms zijn voor Liam Neeson, Maggie Grace en Famke Janssen. Of deze namen terugkeren, is voorlopig onduidelijk. Hieronder de trailer van Taken 2, die in Nederland vanaf 22 november in de bioscoop te zien is.


32 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Taken was een vermakelijk filmpje, niet echt hoogstaand, ondanks ik Liam wel badass vond.

Taken 2 ben ik wel benieuwd naar (geen hoge verwachtingen) maar ik ga daarvoor niet naar de bios.

Ben dan wel benieuwd naar het verhaal van Taken 3: Wie wordt er dan ontvoerd, z'n (schoon)moeder ofzo?!

benjamin

Avatar

En daarmee wordt dan weer direct een eerder bericht tegengesproken. Maar het was wel te denken: dit zijn makkelijk te maken filmpjes die blijkbaar toch veel geld in het laadje brengen. En dat lijkt helaas het belangrijkste. Hoop toch dat Neeson dit derde deel aan zich voorbij laat gaan en nog eens een rol zoekt waar z'n talent wel gebruikt wordt.

Banned

Avatar

Gebruik toch geld voor betere films!!! Jesus Christus!

B@chelor

Avatar

De link van Taken 2 in dit bericht leidt niet naar de juiste film.

Moviemagic

Avatar

B@chelor "De link van Taken 2 in dit bericht leidt niet naar de juiste film."


Dat is vaker zo. Misschien kunnen ze die links beter weghalen, want zo heeft het ook geen zin.

JamesBond

Avatar

'Taken 2' moet nog komen, maar tegen een 'Taken 3' zeg ik geen nee! Maar laat het dan ook bij een trilogie, niet als ze bij 'Transformers' deden...

Heb wel erg zin in 'Taken 2'!

Frietgezicht

Avatar

En als Neeson geen zin heeft neemt Jeremy Renner zeker de rol over?
Wat een onzin,deel 1 was al niet bijzonder maar op zich best geinig matig filmpje maar een deel 2 kan gewoon alleen maar meer van hetzelfde zijn en dan nog een deel 3 misschien ook en als die een succes is ook maar een deel 4?Wat een armoede!

sonnycorleone

Avatar

Ja hoor! Laat maar doorkomen! Oude tijden herleven, net als death wish 1, 2, 3, 4, 5. Met good old charlie bronson, ook niet hoogstaand maar toch goed!!!!!!!!!!! p.s je kan beter je kritiek spuien over veelste dure films die ondermaats zoniet slecht zijn zoals transformers, avengers, mission imp.5 & the dark knight rises!

berepoot123

Avatar

Ik vond ze alle twee best wel vermakelijk een derde zou ik ook nog wel willen zien

Ereptile

Avatar

Het probleem is al snel duidelijk:

We didn't start talking about [it] until we saw the numbers. But then we said, 'Oh, okay. I think we should do a third one.' And Fox wants us to do a third one."

afbeelding

Heb zelf nog geen van de films gezien, maar ik voorspel dat in deel 3, Liam Neeson zelf meegenomen word :P En zich moet vrijvechten van de bad guys!

Secret1994goesFilm

Avatar

NEEN!!!
Taken was een meesterfilm...
en Taken 2 is dit alles behalve...
Iedereen hoopt gewoon dat het even goed zal zijn als deel 1 en gaat dus kijken... maar het is hellemaal niet even goed als deel 1

benjamin

Avatar

sonnycorleone " p.s je kan beter je kritiek spuien over veelste dure films die ondermaats zoniet slecht zijn zoals transformers, avengers, mission imp.5 & the dark knight rises!"


Even kijken:

TDKR RT 87% IMDB 8.8 (29e plek in top 250)
The Avengers RT 92% IMDB 8.4 (108ste plek in top 250)
Taken 2 RT 20% IMDB 7.0
Mission Imp. 5 --> nog niet verschenen

Lijkt mij dan echt wel dat er meer kritiek moet zijn op Avengers en TDKR dan op Taken.

Angelater

Avatar

Frietgezicht "En als Neeson geen zin heeft neemt Jeremy Renner zeker de rol over?"


:E

Bryan Mills: "Listen to me carefully, Kim. Your grandmother, grandfather, underborn child, future me and scooby-doo are going to be taken. And people are gonna come for you to."
Kim: "What are you gonna do?"
Bryan Mills: "What I do best."

FOX afgaande; zullen ze dit een pracht idee vinden.

sonnycorleone

Avatar

benjamin "Even kijken:

TDKR RT 87% IMDB 8.8 (29e plek in top 250)
The Avengers RT 92% IMDB 8.4 (108ste plek in top 250)
Taken 2 RT 20% IMDB 7.0
Mission Imp. 5 --> nog niet verschenen

Lijkt mij dan echt wel dat er meer kritiek moet zijn op Avengers en TDKR dan op Taken."
Wijsneus die onzin zegt me niks! D'r is maar 1 recensie die me interesseert, en da's die van mezelf! En ja, ik bedoelde mi 4. Zal komen omdat er spraken is/was dat bird ook deel 5 zou maken. Dus bijvoorbaat wordt dat dan niks!

Expendable

Avatar

Aangezien de boxoffice resultaten was dit te verwachten. Ben benieuwd naar Taken 2! Ga hem zeker in bios zien!

JamesBond

Avatar

sonnycorleone "Wijsneus die onzin zegt me niks! D'r is maar 1 recensie die me interesseert, en da's die van mezelf! En ja, ik bedoelde mi 4. Zal komen omdat er spraken is/was dat bird ook deel 5 zou maken. Dus bijvoorbaat wordt dat dan niks!"


Das niks wijsneus, dat zijn gewoon keiharde feiten!

En hoe kan je in godsnaam zeggen dat mi5 bij voorbaat niks gaat worden? Omdat jij toenvallig deel 4 een slechte film vond, wil niet zeggen dat deel 5 gelijk slecht is, dat is gewoon keiharde onzin...

Ik kies geen kanten, maar ik geef Benjamin toch gelijk...

jaime91

Avatar

sonnycorleone "Ja hoor! Laat maar doorkomen! Oude tijden herleven, net als death wish 1, 2, 3, 4, 5. Met good old charlie bronson, ook niet hoogstaand maar toch goed!!!!!!!!!!! p.s je kan beter je kritiek spuien over veelste dure films die ondermaats zoniet slecht zijn zoals transformers, avengers, mission imp.5 & the dark knight rises!"

Wat ben jij een sensatiezoeker zeg, hoe kun je in godsnaam The Avengers,MI 5 (die nog niet eens gemaakt is dus je zal wel 4 bedoelen wat ook onzin is) en The Dark Knight Rises slechte films noemen???

Iedere keer kom jij met opmerkingen die nergens op slaan, en natuurlijk mag iedereen een eigen mening hebben maar serieus, wat verwacht je in hemelsnaam van The Avengers,TDKR of MI:4?? En wanneer is zo een film in jou ogen wel goed? Moet er meer drama in, had je meer emotionele scenes verwacht in The Avengers? Wat verwacht je?

jaime91

Avatar

Batman4 "'Taken 2' moet nog komen, maar tegen een 'Taken 3' zeg ik geen nee! Maar laat het dan ook bij een trilogie, niet als ze bij 'Transformers' deden...

Heb wel erg zin in 'Taken 2'!"

Ben ik volkomen met je eens! :Y

JamesBond

Avatar

jaime91 "Wat ben jij een sensatiezoeker zeg, hoe kun je in godsnaam The Avengers,MI 5 (die nog niet eens gemaakt is dus je zal wel 4 bedoelen wat ook onzin is) en The Dark Knight Rises slechte films noemen???

Iedere keer kom jij met opmerkingen die nergens op slaan, en natuurlijk mag iedereen een eigen mening hebben maar serieus, wat verwacht je in hemelsnaam van The Avengers,TDKR of MI:4?? En wanneer is zo een film in jou ogen wel goed? Moet er meer drama in, had je meer emotionele scenes verwacht in The Avengers? Wat verwacht je?"


Dat zijn ware woorden mijn vriend T+)

Moviemagic

Avatar

jaime91 " En wanneer is zo een film in jou ogen wel goed? "


Je kan op zijn naam klikken om ratings te zien die hij films geeft. Dit kan je een indruk geven.

jaime91

Avatar

Moviemagic "Je kan op zijn naam klikken om ratings te zien die hij films geeft. Dit kan je een indruk geven."

Ja dat weet ik.Ik bedoel wanneer zijn die films in zijn ogen wel goed? Wat miste er in die films, dat hij het per se slechte films vind snap je. Ik vind Sonny namelijk een beetje een aandachttrekker.

JamesBond

Avatar

jaime91 "Ja dat weet ik.Ik bedoel wanneer zijn die films in zijn ogen wel goed? Wat miste er in die films, dat hij het per se slechte films vind snap je. Ik vind Sonny namelijk een beetje een aandachttrekker."


Dat blijkt ja ;) hij reageert ook niet meer, misschien heb je hem afgeschrikt :E

Moviemagic

Avatar

jaime91 "Ja dat weet ik.Ik bedoel wanneer zijn die films in zijn ogen wel goed? Wat miste er in die films, dat hij het per se slechte films vind snap je. Ik vind Sonny namelijk een beetje een aandachttrekker."


Ik denk dat hij aan het trollen was. Gewoon geen aandacht aangeven. Anders had hij wel teruggekomen met een goede beargumentatie waarom hij vind wat hij zegt.

sonnycorleone

Avatar

Kheb wel wat beters te doen dan steeds op deze site tekijken en te reageren! Teneerste schreef ik ondermaats of slecht! De Transformer reeks is slecht, bay verzint de(slechte)verhaallijnen en dito humor! Cgi doet ie namelijk niet zelf! Mi 4 is slecht, in vergelijking met mi & mi3! Tdkr is niet slecht maar 'n stuk minder dan tdk(ondermaats dus)! Avengers had beter gekunt/gemoeten, bijvoorbeeld van 't niveau iron man! Wat ik kan waarderen zijn films van francis ford coppola, martin scorsese, steven spielberg! En acteurs zoals al pacino, robert deniro, gene hackman, morgan freeman. Oftewel the godfather, goodfellas, shawshank redemption en midnight express! En btw ben niet op aandacht uit! In tegenstelling tot velen die ik op deze site tegen kom!!!!!

2ndSystem

Avatar

Gister Taken Unrated nog eens gekeken, het geweld is echt uber grof, als deel 2 dezelfde koek is dan geef ik deel 3 alvast groen licht:P

en op movie-censorhip stond trouwens dat we voor Taken 2 een Unrated Director's cut van 10min langer kunnen verwachten.;)
Taken 2 - Unrated Director's Cut on DVD/Blu-ray

JamesBond

Avatar

sonnycorleone "Kheb wel wat beters te doen dan steeds op deze site tekijken en te reageren! Teneerste schreef ik ondermaats of slecht! De Transformer reeks is slecht, bay verzint de(slechte)verhaallijnen en dito humor! Cgi doet ie namelijk niet zelf! Mi 4 is slecht, in vergelijking met mi & mi3! Tdkr is niet slecht maar 'n stuk minder dan tdk(ondermaats dus)! Avengers had beter gekunt/gemoeten, bijvoorbeeld van 't niveau iron man! Wat ik kan waarderen zijn films van francis ford coppola, martin scorsese, steven spielberg! En acteurs zoals al pacino, robert deniro, gene hackman, morgan freeman. Oftewel the godfather, goodfellas, shawshank redemption en midnight express! En btw ben niet op aandacht uit! In tegenstelling tot velen die ik op deze site tegen kom!!!!!"


Het is nu wel duidelijk dat je ze slecht vindt, nu nog een waarom..

En de acteurs en regisseurs die je opnoemt zijn meesters in het vak! Maar, je moet ermee leven dat er ook andere goede acteurs zijn...

sonnycorleone

Avatar

Batman4 "Het is nu wel duidelijk dat je ze slecht vindt, nu nog een waarom..

En de acteurs en regisseurs die je opnoemt zijn meesters in het vak! Maar, je moet ermee leven dat er ook andere goede acteurs zijn..."
Je doelt toch niet op jeremy renner shia lebeouf en tom hardy! Ben ik niet kapot van. Waarom ik mi4 bijvoorbeeld slecht vind: flauwe humor o.a met de plak handschoen, de klassieke mi tune zit er niet echt in, de klassieke scene met gezichtsmasker zit er niet in, waarom zit jeremy renner erin(Ja voor als tom cruise te duur of ermee stopt!)ving rhames hoort erin, teveel bmw reclame! Doodzonde! Deel 1 & 3 zijn wel erg goed!

jaime91

Avatar

sonnycorleone "Je doelt op jeremy renner shia lebeouf en tom hardy! Ben ik niet kapot van. Waarom ik mi4 slecht vind: flauwe humor o.a met de plak handschoen, de klassieke mi tune zit er niet echt in, de klassieke scene met gezichtsmasker zit er niet in, waarom zit jeremy renner erin(Ja voor als tom cruise te duur of ermee stopt!)ving rhames hoort erin, teveel bmw reclame! Doodzonde! Deel 1 & 3 zijn wel erg goed!"

Waarom zit Renner in MI:4? Gewoon omdat hij er helemaal in past. Ethan heeft net zoals in ieder deel gewoon weer een nieuw team nodig, en Jeremy was een leuke en goede toevoeging. Hij gaat Tom Cruise niet vervangen, hij is gewoon deel van het team.De MI tune zat er zeker wel in, de film begon er namelijk ijzersterk mee. En ja over de humor valt te twisten maar ik vond hem erg grappig. En ik vind het ook jammer dat Rhames er niet in zit, alleen wordt dat op het eind goed uitgelegd dus daar kon ik wel mee leven.

Shia Lebeouf ben ik met je eens. En Tom Hardy, tsja sommige vonden hem minder en sommige vonden hem goed dus daar kan je ook over discussiëren. Hij moest in ieder geval Heath Ledger vervangen en dat is al ontzettend lastig omdat Ledger zo een geweldige prestatie heeft geleverd. En ik vind dat hij erg badass en creepy was en ontzettend goed werk geleverd heeft, vooral omdat hij door dat masker beperkt was in zijn mimiek is dat gewoon ontzettend knap.

En Hardy is verder gewoon een erg veelzijdige acteur. Hij heeft laten zien dat hij komedie kan (This Means War) drama (Warrior) en ook de wat rustigere films waarvan hij het echt van zijn acteerkwaliteiten moet hebben (Tinker Tailor Soldier Spy) doet hij het goed. En ik kan dat wel waarderen als een acteur zoveel kanten van zichzelf laat zien. Maar goed ieder zo zijn ding.

sonnycorleone

Avatar

Je zou bijna gaan denken dat jaime91 en batman4, een en dezelfde persoon zijn! Fijne avond!

jaime91

Avatar

sonnycorleone "Je zou bijna gaan denken dat jaime91 en batman4, een en dezelfde persoon zijn! Fijne avond!"

Hahaha nope.

benjamin

Avatar

jaime91 "Shia Lebeouf ben ik met je eens. "


Pas op, zo slecht is hij nu ook weer niet, alleen is hij vooral bekend van Transformers, waar de acteerprestaties Bay niks kunnen schelen. Maar in Lawless is Shia best wel goed: niet zo goed als Hardy, die alweer bewijst hoe goed hij wel niet is, maar toch zeker niet slecht.

Flykie

Avatar

Zeg nooit nooit, ik geloof in wonderen Smiley face.
Ben eens benieuwd of het 3e deel er ook daadwerkelijk gaat komen.

Denk dat je de oude werkgever van Bryan er dan mee bij moet betrekken met een geheime missie.

nieuwslaatste nieuws

meest populair