Armie Hammer alsnog Batman in 'Justice League'?

De acteur (The Social Network, The Lone Ranger) was in 2007 ook al in beeld voor DC Comics' potentiële franchise.

In 2007 probeerde Warner Bros. een Justice League film van de grond te krijgen en het zag er naar uit dat de destijds onbekende Armie Hammer (The Social Network, 2010) de rol van Batman zou gaan spelen. Zoals jullie weten kwam hier uiteindelijk niets van terecht en het project hangt sindsdien van geruchten aan elkaar. Het laatste nieuwtje is dat Hammer opnieuw op de radar van WB zou staan om Batman te gaan spelen.

De acteur kreeg al eens het vertrouwen van de studio toen ze hem castten in J. Edgar. Daarbij is hij met zijn 26 jaar aanzienlijk jonger dan Christian Bale in Batman Begins (2005) en Michael Keaton in Batman (1989), wat Hammer geschikt zou maken voor een langlopende franchise. Misschien ontstaat er vanuit Justice League wel weer een compleet nieuwe Batman franchise waarin Hammer de hoofdrol zou kunnen spelen.

Will Beall (Gangster Squad) werkt momenteel aan het script en onder andere Ben Affleck en de Wachowski's werden onlangs genoemd voor de regie. Het project heeft echter nog geen groen licht en het zomaar nog jaren kunnen gaan duren. Tot die tijd speculeren we er gewoon maar op los...

Hieronder een video uit 2010 waarin Hammer praat over het destijds geschrapte project:


,



NieuwsFilm

meest populair