'Robocop' op zijn motor op nieuwe foto's

Joel Kinnaman zit gemakkelijk op zijn robo-mobiel.

We zagen al foto's van de onthulling van de nieuwe RoboCop (Joel Kinnaman), en nu zijn er ook foto's waarop we de cyborg op zijn motor zien rijden. In de remake speelt Kinnaman Alex Murphy, een politieagent die tijdens zijn werk dodelijk verwond raakt. Zijn leven wordt uiteindelijk toch nog gered, maar daarvoor wordt hij wel tot een soort super-agent gemaakt, half-mens, half-robot.

Over de reboot vertelde Kinnaman nog dat deze menselijker zal zijn van de versie van regisseur Paul Verhoeven. "The RoboCop reboot is going to be a lot more human. The original is one of my favorite movies. I love it." Naast Kinnaman spelen ook Gary Oldman, Samuel L. Jackson en Abbie Cornish rollen in de film die vanaf 15 augustus 2013 in de bioscopen te zien is.







Hij wist het op zulke goede wijze te presenteren ("Oeter oeter oeter oeter oeter... ik wil met Robocop op de scooter.. eije eije eije eije eije.. ik wil met Robocop een stukje rije..") dus moesten we deze foto’s, waar Chrischzz ons voor tipte, wel plaatsen. Hartelijk dank!



NieuwsFilm

meest populair