Thor krijgt weer ruzie met Loki in 'Thor: The Dark World'

Ditmaal met zo'n vijfhonderd andere vechtersbazen.

Het was al bekend dat Christopher Eccleston de grootste slechterik zal spelen in Thor: The Dark World, aangezien zijn rol die van Malekith the Accursed is. Daarmee is het de vraag welke rol Loki (Tom Hiddleston) in de film zal spelen. De laatste keer dat we hem zagen was in The Avengers, toen hij in boeien samen met zijn broer Thor (Chris Hemsworth) terug naar Asgard ging.

Uit een bericht op de IJslandse website Visir blijkt in ieder geval dat de twee weer flink ruzie maken. Er werd een scène opgenomen waar zo'n vijfhonderd mensen aan deelnamen. Zij vochten met elkaar, terwijl Thor en Loki het ook tegen elkaar opnamen.

Daarnaast twitterde Hiddleston nog het onderstaande bericht, waarmee hij zijn aanwezigheid in IJsland bevestigde.

In de film heeft Thor net de vrede in het universum weten te herstellen, als zich een oeroud ras aandient, geleid door de wraakzuchtige Malekith (Eccleston). Zij hebben krachten die zelfs Odin (Anthony Hopkins) en Asgard niet kunnen verslaan, waardoor Thor zich op zijn gevaarlijkste reis tot nu toe moet begeven. Dat is er eentje die hem zal herenigen met Jane Foster (Natalie Portman), en hem zal dwingen alles op te offeren, om ons allemaal te redden. Hoe hij die offers brengt is vanaf 8 november 2013 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair