Belangrijk 'X-Men' personage heeft cameo in 'The Wolverine'

Daarmee komt de film in wel ander daglicht te staan.

Het onderstaande nieuws, wat we je afraden te lezen als je niet van spoilers houdt, maakt dat The Wolverine in een ander daglicht komt te staan. Een actrice die een belangrijke rol speelde in de oorspronkelijke X-Men-trilogie is gespot op de set van The Wolverine, waar meteen een cameo opgenomen werd. Wie het is? Dat staat in de volgende alinea. Mocht je echt niet van spoilers houden: stop dan nu met lezen.

De Nederlandse actrice Famke Janssen, die eerder Jean Grey speelde in de oorspronkelijke X-Men-trilogie is naar Sydney afgevlogen om daar een cameo op te nemen. Hoe ze in het verhaal past is niet duidelijk. De film moet immers een prequel zijn op X-Men, en in de oorspronkelijke trilogie wordt gesuggereerd dat de personages elkaar nooit eerder ontmoet hebben.

Misschien wordt er een uitleg gegeven in The Wolverine, maar het zou ook zomaar eens kunnen dat er verder geen vermelding van gemaakt wordt. Maar, het kan natuurlijk ook dat The Wolverine zich dichterbij het heden afspeelt dan zijn voorganger. Gezien het plot van de film zou dat wel eens anders kunnen liggen. In de film reist Logan (Hugh Jackman) af naar Japan, om in de leer te gaan bij een samoerai. Tegelijkertijd ontmoet hij een mooi meisje, dat natuurlijk al bezet is. Daarom moet hij het onder anderen opnemen tegen de Silver Samurai.

Het nieuws komt overigens enkele weken nadat Janssen in een interview vertelde dat haar personage wel eens in terug zou kunnen keren in de franchise. Dat was weer een reactie op Patrick Stewart, die vertelde dat hij opnieuw te zien zou zijn in de franchise.

Het lijkt er nu op dat Stewart in ieder geval in X-Men: Days of the Future Past te zien zal zijn, aangezien in die film tijdreizen een belangrijke rol speelt. Op welke manier Janssen in dit geheel past is dus nog niet duidelijk. Het is natuurlijk mogelijk dat Fox besluit om meerdere personages op te trommelen voor aankomende X-Men-films, aangezien tijdreizen nu mogelijk is. The Wolverine draait vanaf 25 juli 2013 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair