Volledige trailer 'Het Bombardement'

Dit keer ook met dialoog van o.a. Jan Smit en Roos van Erkel.

Na de teaser trailer en poster zie je hieronder de volledige trailer van Ate de Jongs Het Bombardement. In de Nederlandse romantische oorlogsfilm hebben Jan Smit, Roos van Erkel, Pieter van der Sman, Mike Weerts en Monic Hendrickx de voornaamste hoofdrollen. Voor Smit is het zijn eerste hoofdrol in een speelfilm, die circa $7 miljoen kostte om te maken en "tussen de 300.000 en 400.000 bezoekers moet gaan trekken", aldus een DFW tegenover FilmTotaal.nl.

Het Bombardement beleeft op 18 december zijn wereldpremière in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en nog een reeks bioscopen in de wereldhavenstad. DFW over deze aanpak bij de première: "Het is een onderwerp dat de inwoners van de stad na aan het hart ligt. Dus we willen Rotterdammers de kans geven de film samen met alle genodigden als eerste te zien.'' Vanaf 20 december is het landelijk te zien.


Het Bombardement gaat over de jonge bokser Vincent en de verloofde Eva. Terwijl de oorlog in Nederland uitbreekt, ontvlamt ook hun even heftige als onmogelijke liefde. Dan breekt 14 mei 1940 aan, de dag dat het centrum van Rotterdam gebombardeerd wordt en de jonge geliefden elkaar uit het oog verliezen.

NieuwsFilm

meest populair