Ryan Gosling vertrekt bij remake 'Logan's Run'

Derde samenwerking met Nicolas Winding Refn laat nog even op zich wachten.

Een journalist van Variety heeft via Twitter gemeld dat acteur Ryan Gosling niet langer verbonden is aan de film Logan's Run, een remake die in handen is van regisseur Nicolas Winding Refn. Er wordt geen reden aangegeven waarom Gosling is afgehaakt. Er lijkt ook getwijfeld te worden aan het aanblijven van de regisseur.

Logan's Run werd in 1967 geschreven door William Francis Nolan en in 1976 verfilmd onder dezelfde titel. Het boek speelt zich af in een toekomstige maatschappij waar computers bepaald hebben dat alle mensen op 30-jarige leeftijd gedood moeten worden, om de bevolkingsaantallen in balans te houden. Logan is in dienst van de staat om deze wetgeving uit te voeren, en gaat op zoek naar Sanctuary, een geheime plek waar mensen naartoe vluchten om te ontsnappen aan hun vroege dood.

De nieuwe versie moet een "low-tech" science fiction film worden en het zou zich beter moeten vasthouden aan de verhaallijn dan dat de film uit 1976 dat deed. Overigens verschijnt van Winding Refn en Gosling binnenkort de misdaadfilm Only God Forgives. Beide heren werkten eerder samen aan de geliefde misdaadfilm Drive (2011).



NieuwsFilm

meest populair