Algemeen

RZA regisseert 'Genghis Khan' en 'No Man's Land'

Twee nieuwe films voor de rapper die binnenkort debuteert met 'The Man with the Iron Fists'.

door Bram de Groot op 30.10.2012 om 12:17 in Algemeen
Na zijn regiedebuut The Man with the Iron Fists heeft rapper/acteur/regisseur RZA, die eigenlijk Robert Fitzgerald Diggs heet, alweer twee nieuwe projecten klaarstaan. Volgens Heat Vision regisseert hij de biopic Genghis Khan en de film No Man's Land, een thriller die geproduceerd wordt door Reginald Hudlin, de producent van Django Unchained van Quentin Tarantino, die op zijn beurt zijn naam verbond aan RZA's The Man with the Iron Fists.

De biopic Genghis Khan gaat over de Mongoolse heerser en veroveraar Dzjengis Khan (ca. 1155 - 1227) die de Mongoolse stammen verenigde en het grootste imperium in de wereldgeschiedenis stichtte in termen van oppervlakte, dat zich uitstrekte van China tot aan de rivier de Donau. Tijdens de veldtochten onder zijn bewind vonden massale slachtpartijen onder de bevolking van veroverde steden plaats, vooral in Centraal-Azië.

In de thriller No Man's Land steelt een man een diamant die veel waardevoller blijkt te zijn dan de man in eerste instantie dacht. In zijn overlevingstocht wordt hij geholpen door een danser. Het script van Trey Ellis en David Klas speelt zich af in slechts een nacht.

Check hieronder nogmaals een trailer van The Man with the Iron Fists, die in Nederland op 7 februari 2013 moet verschijnen. In de States verschijnt het volgende week al.

The Man with the Iron Fists gaat over de zwarte smid (RZA) en de Europese Jackknife, die te maken krijgen met een overval op een goudtransport nabij een Chinees dorpje. De waardevolle buit wordt beschermd door de meedogenloze Lion Clan.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

michaelbay

Avatar

Fuck zeg die trailer is gruwelijk. had er nog nooit van gehoord!

Angelater

Avatar

En in beidde films neemt hij zeker de hoofdrol weer op?

KeesD

Avatar

Vond rza geweldig in californication, ken verder niet veel van de beste man.
Trailer ziet er in ieder geval interessant uit.

Thiver

Avatar

Dus we krijgen een film die al eerder is gemaakt en een film waarvan de titel al is gebruikt? :P

Asyrian

Avatar

Hopen dat deze dan wat minder saai is als Mongol. Dat was wel een goeie film, zeker, maar op veel stukken ook erg langdradig.

McGraig

Avatar

Ziet er leuk uit, maar wel de CGI is wel wat matig. Maar ja.... niet RZA is nu eenmaal geen Jackson, Cameron of Spielberg die zomaar bakken met geld als budget krijgt.

NieuwsFilm

meest populair