Jamie Foxx in beeld voor 'The Amazing Spider-Man 2'

En hij zou de rol moeten gaan spelen van de villain Electro.

Het doorgaans betrouwbare Variety meldt dat acteur Jamie Foxx in beeld is om de rol van de villain Electro te gaan spelen in Marc Webbs The Amazing Spider-Man 2, die in 2014 in de bioscoop moet verschijnen. Niet veel later na het bericht van Variety plaatste Foxx een Tweet, waarin hij zelf ook enigszins liet doorschemeren dat hij in beeld is en mogelijk al getekend heeft. In TASM2 zou hij het Andrew Garfield (Peter Parker / Spider-Man), Emma Stone (Gwen Stacy) en Shailene Woodley (Mary Jane Watson) moeilijk moeten gaan maken.

Jamie Foxx, die komende periode te zien is in Quentin Tarantino's Django Unchained (2012) en Roland Emmerichs White House Down (2013) tweette het volgende na het bericht van Variety:


Mocht Electro de villain worden van The Amazing Spider-Man 2 dan is het de eerste keer dat hij op het witte doek verschijnt. Volgens de geruchten zou het mysterieuze figuur, gespeeld door Michael Massee, dat verschijnt tijdens de TASM "end credits" Electro zijn. In de comics dook de villain voor het eerst op in "The Amazing Spider-Man" #9 (1964). Zij alter ego luistert naar de naam Max Dillon en met zijn superkracht kan hij elektriciteit beheersen. Electro:



NieuwsFilm

meest populair