Mark Wahlberg gecast in 'Transformers 4'

Daarnaast een eerste logo van de film.

En nu is het dan officieel. Mark Wahlberg is gecast in Transformers 4. Regisseur Michael Bay maakte dit bekend op zijn website, waar hij het volgende bericht plaatste: “Mark is awesome. We had a blast working on “Pain and Gain” and I’m so fired up to be back working with him. An actor of his caliber is the perfect guy to re-invigorate the franchise and carry on the Transformers’ legacy.”

Komende lente zullen de opnames van de film beginnen. Daarbij zijn Don Murphy, Tom DeSanto, Lorenzo di Bonaventuri en Ian Bryce aangesteld als producenten. Uitvoerend producenten zijn Steven Spielberg, Bay, Brian Goldner en Mark Vahradian.

Eerder leek het er al op dat Wahlberg een rol zou gaan spelen in de film. Dat nieuws werd toen door Bay afgedaan als geruchten. Vervolgens plaatste hij in een nieuwe blogpost dat hij op nieuwe ideeën gebracht was.

Het scenario wordt op dit moment nog geschreven door Bay en Ehren Kruger. Het verhaal zal om nieuwe personages draaien. Volgens de laatste berichten zou er een vrouwelijke hoofdrol zijn, in tegenstelling tot de vorige drie films, waarin Shia LaBeouf de hoofdrol speelde. Dat meisje heeft verder een relatie met een Texaanse racecoureur. Samen leren ze de Transformers kennen.

Welke rol Wahlberg op zich zal nemen is niet bekend, hoewel gespeculeerd wordt dat hij de racecoureur zal spelen. Hieronder nog het eerste logo van de film, dat Bay ook publiceerde.



NieuwsFilm

meest populair