Boze wolf op foto 'The Hobbit: An Unexpected Journey'

Daarnaast nog flink wat andere foto's.

Het promotiemateriaal van The Hobbit: An Unexpected Journey blijft maar binnenstromen, en zal dat de komende tijd nog wel blijven doen. Eerder vandaag plaatsten we bijvoorbeeld nog een viertal posters en een featurette over het maken van het voedselgevecht in de film. Nu mag daar nog een foto aan toegevoegd worden, van een warg.



Naast de foto van die Warg stonden er nog flink wat foto's op de website The One Ring. Daaronder vinden we een nog een Warg, een Trol, de White Council, twee Goblins van de Misty Mountains, Nori , Balin, Radagast (Sylvester McCoy). Met dank aan BobbyBoelhouwer voor de tip.














Op een dag wordt er op de deur van Hobbit Bilbo (Martin Freeman) aangeklopt. Langzaam maar zeker druppelt er een dertiental dwergen binnen: Thorin (Richard Armitage), Gloin (Peter Hambleton), Oin (John Callen), Balin (Ken Stott), Dwalin (Graham McTavish), Bofur (James Nesbitt), Bifur (William Kircher), Kili (Aidan Turner), Fili (Dean O'Gorman), Dori (Mark Hadlow), Nori (Jed Brophy), Ori (Adam Brown), Bombur (Stephen Hunter), vergezeld door de tovenaar Gandalf (Ian McKellen). Zij willen dat Biblo met hen meegaat op een queeste om het verloren dwergenkoninkrijk Erebor terug te veroveren op de draak Smaug. Vanaf 13 december in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair