Amy Adams ziet vervolg 'Man of Steel' wel zitten

De actrice gaat verder nog in op haar rol als Lois Lane.

De eerste film is nog ver van ons verwijderd, maar het onvermijdelijke spreken over een vervolg is al begonnen. Actrice Amy Adams, die de rol van Lois Lane in Zack Snyders Man of Steel speelt, werd gevraagd of ze het ziet zitten om de rol in de toekomst nog eens op zich te nemen.

En dat blijkt wel zo te zijn. Ondanks dat de actrice enigszins terughoudend is (ze vindt dat je niet te vroeg moet juichen), ziet ze een vervolg wel zitten. “I would be more than happy to jump onto a sequel but you’ve got to, what’s the saying, don’t put the cart before the horse? Don’t count your chickens before they hatch. I always take things one day at a time.”

Aangezien de film kijkt naar de oorsprong van Clark Kent en zijn heldendom, komt haar personage pas laat in de film voor. Dat de actrice dan ook zin heeft in een vervolg is begrijpelijk. Op de vraag wanneer haar personage ergens in de film te zien is wilde ze niet echt ingaan. “You know what, I can tell you what the script was. I haven’t seen the film, I’ve only seen what everyone else has. I have no idea how it’ll all be presented. It’s all top secret!”



NieuwsFilm

meest populair