Algemeen

Chris Tucker hoopt op 'Intouchables' remake

De komiek wil dolgraag de rol van Driss spelen.

door Bram de Groot op 14.11.2012 om 10:22 in Algemeen
De Franse dramedy Intouchables wist afgelopen jaar veel indruk te maken over de gehele wereld. De film van regisseurs Olivier Nakache en Eric Toledano werd uiterst goed ontvangen en noteerde ruim $400 miljoenn aan de modiale box office. Uiteraard is Hollywood dit niet ontgaan en er wordt al gebroed op een Engelstalige remake. Acteur en komiek Chris Tucker (Silver Linings Playbook, 2012) lijkt nu oren te hebben om de rol van Driss te vertolken in Untouchable.

In een interview met BlackFilm zei Tucker het volgende: "I’ve seen it and yes, I have been talking with them (producers) about doing it. I hope something will come out of it because I really like the movie and they are in the process of getting it together. So there’s a possibility that it might happen."

De rechten van de verfilming liggen bij The Weinstein Company, de studio die eerder dit jaar de originele film ook al uitbracht in de States. De rol van de gehandicapte Philippe, in het origineel gespeeld door François Cluzet, zou gespeeld moeten worden door Colin Firth en voor de rol van Driss (Omar Sy) wordt nog een kandidaat gezocht. Regisseur Paul Feig (Bridesmaids, 2011) was eerder dit jaar nog verbonden aan het project. Hij zou ook het script moeten schrijven.

Overigens is Intouchables de Franse Oscar-inzending voor de categorie Beste Buitenlandse Film. Een clip uit de film:


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Het zou een aanfluiting zijn als deze film niet de Oscar voor beste buitenlandse film gaat winnen.

De remake zie ik overigens niet zitten, maar dat zal voor meer mensen gelden.
Neemt niet weg dat Tucker wel een goede kandidaat voor de rol van Driss zou zijn.

Nakedsnake

Avatar

Overbodig dit. De orginele franse versie is harstikke vermakelijk. Hij staat ook vaak aan op de werkvloer bij ons ( Werk bij UPC )en het was zelfs een keer niet meer mogelijk om het via Video On Demand te bestellen ivm over cap hahah. Back on topic, nee laat aub de remake niet doorgaan alhoewel Chris tucker een goede keuze is. Idris Elba ook eventueel.

Banned

Avatar

Eén zo'n film is al meer dan genoeg. Daarbij vond ik Intouchables bijlange niet zo bijzonder goed als wordt beweerd.

Kamajiisama

Avatar

Overbodig :N , Intouchables , is al mooi genoeg :Y

nietselam

Avatar

De enige Franstalige film die ik kon afkijken, prima film, oh nee asterix en obelix heb ik ook afgekeken.

Serafijn

Avatar

Ik ben al lang blij dat die dodo's niet een remake van AMelie hebben gemaakt, maar hier moeten ze eigenlijk ook vanaf blijven.

spooklift

Avatar

Oh lala! De melk van een koe is bijna leeg door te veel uitgemolken.

JamesBond

Avatar

Een remake zou ik erg overbodig vinden.. 'Intouchables' was een erg indrukwekkende film, die heeft geen remake nodig wat mij betreft..

Jonathancrane

Avatar

Een remake is niet nodig, maar de combo van Tucker en Firth wekt toch enige interesse op. Paul Feig zijn Bridesmaids was uitstekend, dus de regie zit in orde. Maargoed, anders hebben we altijd nog het uitmuntende origineel om te kunnen bekijken.

jaime91

Avatar

Even offtopic ik zie nergens meer de hoeveelheid comments bij een bericht staan op de nieuwspagina. Waarom is dit? Vind het best irritant als je om de zoveel tijd ieder bericht moet gaan aanklikken om te kijken of er nog meer comments zijn of dat er op mijn comments gereageerd zijn.

Ontopic: Ben het met iedereen eens dat een remake van mij ook niet hoeft. Ik ben nog steeds aan het wachten totdat Intouchables uitgezonden wordt op film 1 want ik wil hem ook graag zien, maar als ze hem per se willen remaken dan vind ik Tucker en Colin Firth de perfecte keuzes om die rollen te vervullen.

Bilbo

Avatar

Alsjeblieft geen remake..!!! Trouwens, als Intouchables niet de Oscar voor beste buitenlandse film wint, heb ik geen vertrouwen meer in de academy...

DeMuizenkoning

Avatar

Bilbo "Alsjeblieft geen remake..!!! Trouwens, als Intouchables niet de Oscar voor beste buitenlandse film wint, heb ik geen vertrouwen meer in de academy..."


Ik heb al jaren geen vertrouwen meer in de academy

movieboy

Avatar

Eerlijk gezegd is intouchables een van de beste drama films die ik gezien heb! no doubt, een van de weinige films die mij een zalige gevoel gaf tijdens het kijken. Prachtig beeld, top muziek, top acteurs, top sfeer, wat wil je meer?

Als er iemand is die tijdens de remake Driss gaat vervangen dan zal dat mission impossible worden.

Chris tucker is een goede acteur, maar ik zie hem alleen in comedy films zitten..., oké intouhables zit wat komedie in, maar toch..

i'd say give chris a chance.

Remco

Avatar

Pff Chris Tucker als ik naar die irritante stem van hem moet luisteren de hele film zet ik hem meteen af. Hij heeft zijn zakken gevuld met de Rush Hour films dus van mij mag tie mooi met pensioen gaan.

NieuwsFilm

meest populair