Chris Tucker hoopt op 'Intouchables' remake

De komiek wil dolgraag de rol van Driss spelen.

De Franse dramedy Intouchables wist afgelopen jaar veel indruk te maken over de gehele wereld. De film van regisseurs Olivier Nakache en Eric Toledano werd uiterst goed ontvangen en noteerde ruim $400 miljoenn aan de modiale box office. Uiteraard is Hollywood dit niet ontgaan en er wordt al gebroed op een Engelstalige remake. Acteur en komiek Chris Tucker (Silver Linings Playbook, 2012) lijkt nu oren te hebben om de rol van Driss te vertolken in Untouchable.

In een interview met BlackFilm zei Tucker het volgende: "I’ve seen it and yes, I have been talking with them (producers) about doing it. I hope something will come out of it because I really like the movie and they are in the process of getting it together. So there’s a possibility that it might happen."

De rechten van de verfilming liggen bij The Weinstein Company, de studio die eerder dit jaar de originele film ook al uitbracht in de States. De rol van de gehandicapte Philippe, in het origineel gespeeld door François Cluzet, zou gespeeld moeten worden door Colin Firth en voor de rol van Driss (Omar Sy) wordt nog een kandidaat gezocht. Regisseur Paul Feig (Bridesmaids, 2011) was eerder dit jaar nog verbonden aan het project. Hij zou ook het script moeten schrijven.

Overigens is Intouchables de Franse Oscar-inzending voor de categorie Beste Buitenlandse Film. Een clip uit de film:



NieuwsFilm

meest populair