Shortlist hoofdrolspeelster 'Transformers 4' bekend

Daarnaast weten we ook wie overwogen wordt voor de mannelijke hoofdrol.

TotalFilm schrijft dat Michael Bay druk op zoek is naar een hoofdrolspeelster voor zijn Transformers 4. Er zouden op dit moment screentests gehouden worden met een aantal actrices, om te kijken wie van hen het meest geschikt is voor de film. De namen daarvan zijn ook al bekend.

Volgens de filmwebsite zijn Isabelle Cornish, Nicola Peltz, Gabriella Wilde en Margaret Quallay uitgenodigd om hun talent te laten zien. Degene die als beste de screentests uitkomt, zal dan de vrouwelijke hoofdrol in de film op zich mogen nemen.

Er moet natuurlijk ook nog een tweede mannelijke hoofdrol gecast worden. Het is al bekend dat Mark Wahlberg een hoofdrol speelt, maar Transformers zou Transformers niet zijn zonder (een zogenaamde) tienerjongen die een knappe vriendin heeft. De website schrijft dat op dit moment Luke Grimes, Landon Liboiron, Brenton Thwaites, Jack Reynor en Hunter Parrish overwogen worden voor die rol.

De film, die zich vier jaar na de gebeurtenissen in het derde deel afspeelt, zal vanaf 27 juni 2014 n de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair