Nieuwe indruk op Matt Damon in 'Elysium'

Dat pak zit waarschijnlijk niet echt comfortabel.

Enkele maanden geleden verscheen er al een eerste officiële foto uit de film Elysium van regisseur Neill Blomkamp (District 9, 2009). Op de website ScreenCrush dook nu een nieuwe indruk op van de hoofdrolspeler Matt Damon, zonder haar en wederom met zijn "Chemrail" gun. Andere rollen zijn voor Jodie Foster, Wagner Moura en William Fichtner en Sharlto Copley.

Elysium kreeg een budget mee van $100 miljoen (ruim 3 keer meer dan District 9) en het moet op 10 oktober 2013 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.



Elysium speelt zich af in het jaar 2159. In die tijd bestaan er twee klassen: de zeer rijke mensen die op een ruimtestation met de naam Elysium wonen, en de rest, die op een overbevolkte Aarde moeten leven. Secretaris Rhodes (Foster) is een hardvochtige regeringsleider die er alles voor doet om de luxe levensstijl van de bewoners van Elysium te beschermen. Nieuwe anti-immigratiewetten zijn dan ook het gevolg. Dat weerhoudt de Aardbewoners er echter niet van te proberen Elysium te bereiken, op elke manier mogelijk. Als Max (Damon) in een uitzichtloze situatie belandt, gaat hij akkoord met een zware missie die niet alleen zijn leven kan redden, maar ook gelijkheid naar de gepolariseerde werelden kan brengen.



NieuwsFilm

meest populair