'Insidious 2' vanaf augustus 2013 in de bioscopen

In het vervolg keren de hoofdrolspelers uit de eerste film terug.

Het was al bevestigd dat er een Insidious 2 zou komen. De vorige film, die slechts anderhalf miljoen dollar had gekost om te maken, bracht in de internationale box office ongeveer honderd miljoen dollar op, waarmee het bijna niet anders kon dan dat de film een vervolg zou krijgen. Nu is bekend vanaf wanneer die film in de bioscopen moet draaien. Dat zal vanaf 30 augustus 2013 in het geval zijn.

Aan dat vervolg werken regisseur James Wan en scenarist Leigh Whannell, die beiden ook aan de eerste film werkten. Ook hoofdrolspelers Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye en Ty Simpkins keren terug voor het vervolg, waarvan de productie op 15 januari in Los Angeles zal beginnen.

De eerste film draait om de levens van Josh (Wilson) en Renai (Byrne) Lambert en hun zoontje Dalton (Simpkins). Hun leven wordt op de kop gezet als de jonge Dalton bezeten wordt door een demon.

Wan regisseerde recentelijk The Conjuring, dat vanaf 5 september volgend jaar in de bioscopen moet draaien. Daarnaast zal hij waarschijnlijk de regie van een MacGyver-film op zich nemen.



NieuwsFilm

meest populair