Zachary Quinto mogelijk niet in 'Star Trek 3'

Sommige rollen komen volgens de acteur tot een einde.

Eerder deze week gaf acteur Zachary Quinto een interview met Entertainment Weekly. Tijdens dat interview sprak hij onder anderen over zijn rol in de Star Trek-franchise. Fans schrokken meteen, want Quinto gaf aan dat hij klaar is een andere richting in te slaan met zijn carrière, zodra hij klaar is met zijn rol in de serie American Horror Story en Star Trek Into Darkness.

Quinto vertelde dat het voor hem voelt alsof de associatie met bepaalde rollen, zoals die van Spock, of bijvoorbeeld Sylar in de televisieserie Heroes, ten einde komt. "It's like an era of association with certain roles—a specific part like Spock, or a kind of part, like Sylar [his character in Heroes]—is coming to an end.”

Dit leidde direct tot speculatie onder fans van de franchise, die bang waren dat Quinto daarmee zijn vertrek uit de franchise aankondigde. Op Twitter deed hij daarom zijn best de gemoederen te bedaren. "Simmer down kids. rumors are rumors for a reason. quotes out of context. let's let the second movie come out before we talk about a third...," luidde zijn bericht.

Daarmee maakt Quinto duidelijk dat er eerst maar eens gekeken moet worden of het vervolg succesvol is in de bioscopen, voordat er over nog een nieuwe Star Trek gesproken wordt. Star Trek Into Darkness draait vanaf 16 mei 2013 in de bioscopen. Hieronder nog een trailer van de eerste film van de rebootserie, geregisseerd door J.J. Abrams.



NieuwsFilm

meest populair