Video

Nieuwe productievideo van 'The Hobbit: An Unexpected Journey'

Wist je dat er een Department of Internal Beard-Affairs is?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 24.11.2012 om 16:30 in Video
Regisseur Peter Jackson is nog hard aan het werken aan zijn laatste versie van The Hobbit: An Unexpected Journey. De deadline voor de film ligt bijvoorbeeld op twee dagen voor de internationale release, dus er valt nog veel werk te verrichten. Desondanks had de regisseur nog even tijd om een nieuwe productievideo van de film uit te geven, die ditmaal gaat over de post-productie van de film. Wie wist bijvoorbeeld dat er een Department of Internal Beard-Affairs was?

De film draait vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bilbo

Avatar

Heel gaaf, deze! En de afdeling 'Department of Internal Beard-Affairs' :E Geweldig! Het ziet er allemaal heel goed uit tot nu toe T+)

Ereptile

Avatar

Er zitten veel nieuwe beelden in :D Nog minder dan 3 weken!!! Er lijkt al zoveel te gebeuren in deze film, ik vraag me af hoe deel 2 en 3 dan wel niet worden :P

Steve-O

Avatar

Ja deze is echt top! Kan niet wachten om 'm te zien!!!!!!

C1000-Manneke

Avatar

Wow, wat een werk allemaal. En dat allemaal om ons een paar uurtjes te vermaken. Geweldig om te zien.

Banned

Avatar

Iemand heeft me betovert. Ik heb net de Extended Editions gekocht op blu-ray. O+
Misschien nog eens een kans geven om er helemaal in op te gaan. Benieuwd of het me meer kan boeien of de eerste keer toen ik de films zag. Ik vind ze fantastisch gemaakt maar op de één of andere manier ben ik al snel verveeld.

Trouwens die deadline... Wat is al ze die niet halen ? :E Géén film op de release dag ? :P Als dat gebeurt breekt waarschijnlijk WOIII uit.

Aston

Avatar

Geniaal!

Galido

Avatar

Als je de film ziet denk je niet aan hoe hard er aan gewerkt moet worden. Enkel voor het geluid alleen al zoveel borden! Ik word er stil van.

Lelouch

Avatar

Mooi om eens te zien hoeveel werk er nu eigenlijk achter te scherm word verricht.

Paranoid

Avatar

Awesome. Wat een baan heb je toch als je onderdeel bent van de Department of Internal Beard-Affairs :E . Ik kan niet wachten.

Symn

Avatar

Hoorde ik daar Sir Stephen Fry daar op 12:45??