Campagne Guillermo Del Toro‘s 'Pacific Rim' barst los!

Check de blauwdruk van de enorme 'Jaeger' robot, een viral video van de Kaiju aanval en nog veel meer.

De viral-marketingcampagne voor Guillermo del Toro's sci-fi actiefilm Pacific Rim is losgebarsten. Gisteren verscheen er op de website Film School Rejects een korte video met de weergave van het tv-alarmsysteem dat in werking gaat als er een aanval is van de Kaiju, de enorme monsters in Pacific Rim. Vervolgens volgende er nog veel meer. Hieronder een overzicht.


Na bovenstaand tv-alarmsysteem volgde er op Total Film een brief van de Britse luchtmacht waarin onder meer de piloten van de Jaegers, de gigantische robots, worden benoemd.



De website Wired plaatste een enorme blauwdruk van de Jaeger, een enorme robot die bestuurd wordt door twee piloten die met hun hersenen aan de robot gekoppeld zijn.



Niet veel later dook er op Collider de fraaie viral-video op waarin vluchtig een indruk opgedaan kan worden van een Kaiju. Er schijnen meerdere van deze enorme monsters in de film te zitten. Ze zien er waarschijnlijk allemaal anders uit en hebben hun eigen krachten. In die video wordt San Francisco aangevallen en voor de zoveelste keer in een film moet de Golden Gate Bridge eraan geloven.


Misschien wel het allerbelangrijkste is te zien op de website Pan Pacific Defense. Er is een klok te zien die aftelt. Hoogstwaarschijnlijk verschijnt op "00:00:00" de eerste trailer van Pacific Rim. Met rollen voor Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Idris Elba, Charlie Day en Ron Perlman moet Del Toro's sci-fi blockbuster vanaf 18 juli 2013 in de Nederlandse (IMAX / 3D) bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair