Algemeen

Ook Jon Favreau en David Fincher in beeld voor 'Star Wars VII'

En is Matthew Vaughn alweer uit beeld?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 03.12.2012 om 09:45 in Algemeen
Tot op heden leek Matthew Vaughn de beste papieren te hebben om de regie op zich te nemen van het veel besproken Star Wars VII van Walt Disney Pictures. De website Deadline meent nu te weten dat Disney zijn pijlen ook richten op de diensten van Jon Favreau (Iron Man, Cowboys & Aliens) en zelfs topregisseur David Fincher (The Girl with the Dragon Tattoo, The Social Network). Dit maakt het plaatje nog troebeler dan het al was.

Favreau liet al eerder weten wel oren naar de nieuwe Star Wars film te hebben, maar was nooit echt heel concreet. Fincher heeft zich er - voor zover bekend - niet over uitgelaten, maar had ooit wel een rol bij de bekende sci-fi saga. Hij was namelijk de assistent cameraman bij Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983), de derde originele Star Wars film en de film waarop de nieuwe Star Wars film waarschijnlijk moet aansluiten.

Volgens de geruchten wil Disney een dezelfde aanpak als bij de Marvel films. Er moet elke 2 tot 3 jaar een nieuwe Star Wars uitkomen en tussendoor moeten er films verschijnen die zich op specifieke onderdelen richten. Hierbij kan gedacht worden aan een film over Boba Fett. Star Wars: Episode VII moet in 2015 in de bioscoop verschijnen.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Laat Fincer toch met rust !

Angelater

Avatar

Ed Crane "'galactisch' bedoel je."


Galactisch gallisch ;)

Klinkt een beetje te maf in de mond. :E

FilmMaster

Avatar

Dan lijkt Jon Favreau me de beste keus.hij weet humor en serieuze dialogen goed te combineren met toffe actie.

JamesBond

Avatar

Jon Favreau lijkt me wel een goede keuze, vond 'Cowboys & Aliens' erg vermakelijk (tot mijn spijt heb ik 'Iron Man' nog niet kunnen zien).

David Fincher heeft 1 van de beste films ooit gemaakt(!) Maar weet niet of ik hem een Star Wars zie regisseren..

Ik wil binnenkort ook wel weten wie ze als cast-leden in beeld hebben..

Ed Crane

Avatar

'galactisch' bedoel je.

cloudrage

Avatar

[quote=]Volgens de geruchten wil Disney een dezelfde aanpak als bij de Marvel films. Er moet elke 2 tot 3 jaar een nieuwe Star Wars uitkomen en tussendoor moeten er films verschijnen die zich op specifieke onderdelen richten. Hierbij kan gedacht worden aan een film over Boba Fett. Star Wars: Episode VII moet in 2015 in de bioscoop verschijnen.[/quote]

afbeelding

Ed Crane

Avatar

benjamin "Fincher in beeld? Menen ze dat? Sorry, maar die man zie ik geen Star Wars maken: topregisseur dat wel, maar dan zie ik hem liever zijn Millennium-reeks verderzetten (of gloednieuwe films maken). Favreau op zich zou wel een goede keuze zijn, maar alweer blijf ik denken dat een onbekendere naam het best zou zijn."


Hij zou anders toch ook 20.000 Leagues Under The Sea gaan doen? Was dat ook niet voor Disney (weet ik niet zeker)? Als hij een Star Wars-film zou maken zal hij z'n stijl heus wel asnpassen aan de gebruikelijke huisstijl van Star Wars (traditionele Hollywood continuity stijl zonder poespas).

Zelf heb ik nog steeds het liefst Alfonso Cauron.

Angelater

Avatar

Pffff, onderhand is iedereen in nieuws voor die film -.-'. Straks vermelden ze Uwe Boll ook nog ff'tjes. Nieuws waar je inmiddels gallisch van wordt.

benjamin

Avatar

Fincher in beeld? Menen ze dat? Sorry, maar die man zie ik geen Star Wars maken: topregisseur dat wel, maar dan zie ik hem liever zijn Millennium-reeks verderzetten (of gloednieuwe films maken). Favreau op zich zou wel een goede keuze zijn, maar alweer blijf ik denken dat een onbekendere naam het best zou zijn.