Lange eerste teaser 'Star Trek Into Darkness'

De eerste teaser bevat een shot dat de Trekkies bekend voor zal komen...

Hieronder de eerste teaser van J.J. Abrams tweede Star Trek-film, Into Darkness. In de film wordt de bemanning van de Enterprise terug geroepen naar de Aarde. Daar ontdekken ze dat een niet te stoppen terreurbeweging binnen Starfleet de vloot heeft vernietigd, samen met alles waar zij voor staat. Als gevolg daarvan verkeert de wereld in crisis en is het aan Kirk en de bemanning van de Enterprise om een klopjacht op de verantwoordelijken te leiden.

We hebben er bewust voor gekozen om de Japanse teaser te plaatsen, die in het onderstaande scherm te zien is. Daarvoor kozen we omdat deze versie een extra shot bevat dat sommige Star Trek-fans wel heel erg bekend voor zal komen. Dat shot is helemaal aan het einde van de teaser te zien. Verder zijn deze hetzelfde.

Mocht je die niet willen zien, raden we je aan om enkel het tweede filmpje te bekijken, dat de betreffende beelden niet bevat.



In dit vervolg spelen Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Anton Yelchin, Simon Pegg, John Cho en Benedict Cumberbatch de hoofdrollen. De klopjacht begint vanaf 6 juni 2013.

NieuwsFilm

meest populair