Fox prikt releasedatum voor de 'Fantastic Four' reboot

Met Josh Trank aan het roer mogen we een duistere film verwachten.

Er is een releasedatum geprikt voor Josh Tranks Fantastic Four-reboot. Twentieh Century Fox wil de film uitbrengen op 6 maart 2015, waarmee het de deadline waarop de rechten op de franchise terugvloeien naar Marvel zal halen. Daar werd eerder over getwijfeld, maar nu blijkt dit te zullen lukken.

Michael Green en Jeremy Slater schreven het scenario van de reboot, waarvan het nog niet bekend is waar deze over zal gaan. Al sinds augustus 2009 wordt er gewerkt aan de film, en al enige tijd probeert Marvel versneld de rechten op de franchise terug te krijgen. Volgens de laatste berichten is dat zo omdat de studio Silver Surfer en Galactus wil gebruiken in een film over de Defenders.

Wel weten we dat Fox een andere richting met de franchise in wil slaan dan regisseur Tim Story met de eerste twee films voor ogen had. Die films waren vrij luchtig en zaten vol humor, maar nu is het de bedoeling dat de film serieus wordt, met als sleutelwoord ‘duister’.

Castinggeruchten zijn er natuurlijk ook. Zo zouden Adrien Brody en Jonathan Rhys Meyers allebei de rol van Mr. Fantastic willen spelen, zou Amber Heard graag Sue Storm, ofwel the Invisible Woman willen spelen en Kevin Pennington zou de rol van Johnny Storm, ofwel the Human Torch voor ogen hebben.



NieuwsFilm

meest populair