Wang Xueqi toegevoegd aan 'Iron Man 3'

Morgen beginnen de opnames in Beijing.

De Chinese filmster Wang Xueqi voegt zich bij de cast van Marvel's aankomende film Iron Man 3. Hij zal de rol van ene Dr. Lu op zich nemen, een rol die specifiek voor deze film gecreëerd is. Er is niet veel bekend over het personage, behalve dat zijn rol geen gigantisch grote is. Shane Blacks film bevindt zich in de laatste productiestadia, en begint morgen met de opnames in Beijing.

In de film moet Tony Stark (Robert Downey Jr.) het opnemen tegen Mandarin (Ben Kingsley). Alles wat Stark lief is wordt vernietigd, dus gaat hij op reis naar China om het daar op te nemen tegen Mandarin. Het draait uit op een persoonlijke reis, waarin hij een antwoord zal krijgen op een vraag die hem al een tijdje achterna zit: maakt de man zijn harnas of maakt het harnas de man?

Xuequi is het best bekend om zijn rol in films als Warriors of Heaven and Earth en Bodyguards and Assassins. Hieronder een tweetal foto’s waarop Wang te zien is. Op de eerste is hij te zien samen met Robert Downey Jr., en op de tweede met Gwyneth Paltrow en Don Cheadle.





De film draait vanaf 24 april 2013 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair