Celebrity

Charlie Sheen furieus op Lindsay Lohan

De actrice heeft hem niet eens bedankt voor de 100.000 dollar die hij haar gaf.

door FilmTotaal op 11.12.2012 om 12:06 in Celebrity
Charlie Sheen, die op dit moment hoge ogen gooit met zijn rol in de serie Anger Management is furieus op zijn Scary Movie 5 collega Lindsay Lohan. De acteur gaf de actrice $100.000 dollar, toen hij hoorde dat ze geldproblemen had. Desondanks heeft de zesentwintigjarige actrice hem nooit bedankt.

Daar is Sheen niet zo blij mee. Hij vertelde "Ze bleek een geldtekort te hebben, dus zei ik: 'hier'. Ik wacht nog altijd op een sms'je waarin ze me bedankt."

Ondertussen is gebleken dat LiLo er moeite mee heeft haar huur te betalen voor het huis in Beverly Hills dat ze betrekt. Ze tekende in februari een jaarcontract, omdat het er toen op leek dat haar acteercarrière weer op de rails was. Maar nu blijkt dit toch niet het geval te zijn, waardoor ze voor geld afhankelijk is van haar vrienden.

De actrice dreigde eerder al gewoon te verhuizen en het contract te verbreken, waarop haar verhuurders lieten weten dat de boete daarvoor haar meer zou kosten dan wanneer ze gewoon zou blijven en de huur zou betalen. Daarop besloot Lindsay komende februari naar New York te verhuizen, als haar contract afgelopen is. Tot die tijd is ze dus grotendeels afhankelijk van haar genereuze vrienden.

Eerder deze maand bleek dat de er een inbeslagname gelegd is op de bankrekeningen van LiLo. De Amerikaanse regering claimt dat de actrice nog altijd $233.904 aan belastingen moet betalen over 2009 en 2010.

NieuwsFilm

meest populair