Patricia Paay smacht naar échte filmrol

Heeft ze het geld dan zo hard nodig?

FilmTotaal 14 december 2012 10:59 in Celebrity
De Nederlandse celebrity Patricia Paay heeft een klein rolletje in de Nederlandse speelfilm De Marathon, die op dit moment in de bioscoop te zien is en enige tijd geleden een Gouden Film werd. Dit smaakte naar meer en ze zou graag een echte filmrol willen bemachtigen. Mogelijk zoekt ze weer werk, aangezien ze in geldnood zou zitten.

Paay over haar rol in De Marathon: "Daar wilden ze dat ik mezelf speelde en dat vind ik geen uitdaging.". De 63-jarige diva, de laatste jaren vooral bekend van haar mediageilheid, zoekt liever een grotere uitdaging: "Ik zou zo graag in een leuke Nederlandse speelfilm willen. Een leuke, gekke rol vind ik wel leuk."

Over haar mogelijk geldprobleem zei Paay tegenover Story: "Het gaat juist hartstikke goed met mij. Ik heb op dit moment veel klussen die niets met televisie te maken hebben. Laat je je gezicht even niet zien, dan gaat het blijkbaar al gauw slecht met je. Ik heb ruim voldoende inkomen, en kan bijvoorbeeld gewoon dure merkkleding blijven kopen. Ik ben verder de trotse bezitter van een gloednieuwe mercedes."

Een biopic over Patricia Paay, The Star Sisters, Adam Curry, in de Playboy op je 60e en nog zo wat van deze weinig historische hoogtepunten? Mwah, liever niet.

NieuwsFilm