Eerste trailer Terrence Malick 'To The Wonder'

Wordt dat wederom een Gouden Palm voor Malick?

Ondanks dat de film al enige tijd af is (hij was te zien op het Filmfestival van Venetië), werd vandaag pas de eerste trailer vrijgegeven van Terrence Malick’s To The Wonder, de film die qua thematiek hetzelfde lijkt als zijn vorige, zeer goed ontvangen film, The Tree of Life. In de film spelen Ben Affleck, Rachel McAdams en Olga Kurylenko de hoofdrollen.


In februari 2010 werd de film al aangekondigd, en toen werd gezegd dat Christian Bale de hoofdrol zou spelen. Dat ging uiteindelijk niet door, en hij werd vervangen door Affleck. In september van dat jaar vonden vervolgens de opnames plaats, onder anderen in Bartlesville (in de Verenigde Staten) en in Parijs. Daarbij namen ook Jessica Chastain, Rachel Weisz, Amanda Peet, Barry Pepper en Michael Sheen scènes op, maar die haalden de uiteindelijke versie allemaal niet.

In Venetië werd de film, waar deze in première ging, niet zo heel positief ontvangen, en gezien de paar recensies die op RottenTomatoes staan nu, zijn de recensenten verdeeld over het project. Daar scoort de film op dit moment een percentage van 50%, op basis van 14 recensies. Het is overigens nog even wachten tot de film uitkomt. In de VS draait deze vanaf april in de bioscopen, en een Nederlandse releasedatum is nog niet geprikt.

NieuwsFilm

meest populair