Video

Eerste trailer Terrence Malick 'To The Wonder'

Wordt dat wederom een Gouden Palm voor Malick?

door Jim Pedd op 20.12.2012 om 08:00 in Video
Ondanks dat de film al enige tijd af is (hij was te zien op het Filmfestival van Venetië), werd vandaag pas de eerste trailer vrijgegeven van Terrence Malick’s To The Wonder, de film die qua thematiek hetzelfde lijkt als zijn vorige, zeer goed ontvangen film, The Tree of Life. In de film spelen Ben Affleck, Rachel McAdams en Olga Kurylenko de hoofdrollen.

In februari 2010 werd de film al aangekondigd, en toen werd gezegd dat Christian Bale de hoofdrol zou spelen. Dat ging uiteindelijk niet door, en hij werd vervangen door Affleck. In september van dat jaar vonden vervolgens de opnames plaats, onder anderen in Bartlesville (in de Verenigde Staten) en in Parijs. Daarbij namen ook Jessica Chastain, Rachel Weisz, Amanda Peet, Barry Pepper en Michael Sheen scènes op, maar die haalden de uiteindelijke versie allemaal niet.

In Venetië werd de film, waar deze in première ging, niet zo heel positief ontvangen, en gezien de paar recensies die op RottenTomatoes staan nu, zijn de recensenten verdeeld over het project. Daar scoort de film op dit moment een percentage van 50%, op basis van 14 recensies. Het is overigens nog even wachten tot de film uitkomt. In de VS draait deze vanaf april in de bioscopen, en een Nederlandse releasedatum is nog niet geprikt.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Straka

Avatar

Jim "Wordt dat wederom een Gouden Palm voor Malick?"

Een beetje overbodige vraag voor een competitiefilm van het Festival in Venetie.
De film lijkt in ieder geval geen gebrek aan mooie beelden te hebben.

Banned

Avatar

Dit lijk wel een vervolg op the Tree of Life.

Jonathancrane

Avatar

Dat zijn veel acteurs die uit de film gesneden zijn, zullen ze leuk vinden xD

Planethugo

Avatar

Banned "Dit lijk wel een vervolg op the Tree of Life."
idd, de muziek is hetzelfde en de beelden doen me er ook aan denken.

Nu weet ik tenminste dat ik dit niet hoef te zien, wat een pretentieuze rommel was dat zeg... Zelden zo een moeite moeten doen om een film af te kijken.

FilmMaster

Avatar

De films van Terrence zijn helemaal niet zo ingewikkeld zoals de meeste pretenderen.
Deze film zal simpelweg gaan over iemand die 2 vriendinnen heeft en moet kiezen bij welke die het liefst blijft.

simpel.Alleen de manier waarop Terrence dat vertaalt in beeld is vrij uniek.Komt vaak door close-ups op de karakters waardoor je alleen al door expressie kan zien hoe of wat ze denken.je hoeft in principe ook niks zelf in te vullen.

ik kijk wel uit naar deze film.

Angelater

Avatar

Ben niet echt weg van McAdams, dus dat wordt overwegen.

Waarom wordt Javier Bardem nergens vermeld, trouwens? Hij is de enigste die praat in heel dat ding en volgens mij heeft hij inmiddels wel de status bereikt van bekende acteur.

benjamin

Avatar

Tja, doet inderdaad denken aan Tree of Life. Op basis van de trailer zou ik gaan kijken, maar dat had ik toen ook en achteraf vond ik de film toch niet zó heel goed.

NieuwsFilm

meest populair