Veel foto's van 'Star Trek into Darkness'

De nieuwe Empire editie geeft nieuwe indruk op tweede Star Trek van J.J. Abrams.

De nieuwste editie van Empire magazine richt zich voor een groot gedeelte op J.J. Abrams' Star Trek Into Darkness. Via speciale covers en een reeks foto's krijgen we na de eerdere trailer wederom een goede indruk op de sequel op Star Trek (2009), die niet alleen goed werd ontvangen maar ook $385,7 miljoen ophaalde aan de wereldwijde box office.

Onderstaande foto's geeft wederom een blik op de vele personage die in Into Darkness te zien zijn. De voornaamste rollen zijn voor Chris Pine, Benedict Cumberbatch, Zoe Saldana, Simon Pegg, Karl Urban, John Cho, Anton Yelchin, Alice Eve en Leonard Nimoy. Vanaf 6 juni 2013 in de (3D) bioscoop.































In Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise teruggeroepen naar de Aarde, waar blijkt dat de Starfleet en alles waar die voor staat, is vernietigd door een onstuitbare bedreiging vanuit hun eigen organisatie. Er volgt een groots strategisch schaakspel op leven en dood. Liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan en offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning. De trailer:



NieuwsFilm

meest populair