'One Direction' film op komst

Deze zal hoogstwaarschijnlijk gelijkenis dragen met de film over Justin Bieber.

De boyband One Direction biedt fans de kans om in hun aankomende 3D-film te komen. Daartoe moeten de gillende tienermeisjes (en tienerjongens als die er zijn) videoboodschappen op Youtube zetten. De band zal daaruit de leukste video’s selecteren.

De film moet volgend jaar uitkomen, en een kroniek zijn van de oprichting van hun band en de weg naar het sterrendom. Fans kunnen helpen om de film persoonlijk te maken door te vertellen waarom ze de band zo leuk vinden.

Een van de bandleden vertelt: "We're always amazed by your stories and we're looking for some One Direction fans to be in our new 3D movie."

En er wordt bijvoorbeeld gezocht naar verhalen over hoe fans andere One Direction-fans hebben ontmoet. Of iets geks dat iemand heeft gedaan om te bewijzen de grootste fan te zijn. "It can be a story about how you met other One Direction fans form around the world or something crazy that you've done to prove that you're our biggest fan".

Met deze film lijken de Britse jongetjes de weg van Justin Bieber te willen volgen. Over hem verscheen in 2011 een film, genaamd Never Say Never.



NieuwsFilm

meest populair