Nieuwe foto van 'Pacific Rim'

Een blik op een controlecentrum.

Er is een nieuwe foto vrijgegeven van wat waarschijnlijk wel een zomerhit zal worden: Guillermo Del Toro’s Pacific Rim. De website The Lebanese Movie Guide plaatste deze afbeelding online.

In de film, die vanaf 18 juli in de bioscopen zal draaien, spelen Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Ron Perlman, Max Martini, Clifton Collins Jr., Burn Gorman, Larry Joe Campbell, Brad William Henke en Diego Klattenhoff een rol.



Op een dag komen legioenen grote monsters, de Kaiju genaamd, uit de zee tevoorschijn. Ze beginnen een oorlog met de mensheid, die uiteindelijk miljoenen levens eist en de menselijke hulpbronnen volledig uitput. Om de Kaiju te kunnen verslaan, worden speciale wapens gebruikt: enorme robots, die Jaegers genoemd worden. Zij worden bestuurd door twee piloten, wiens gedachten aan elkaar verbonden worden via een neurologische brug. Maar zelfs de Jaegers zijn bijna weerloos tegen de meedogenloze Kaiju. Terwijl de mens op de afgrond staat, is het aan twee onwaarschijnlijke helden – een oud-piloot en onervaren student – om een legendarische, maar schijnbaar overbodige Jaeger te besturen. Samen zijn ze de laatste hoop van de mensheid in de aankomende Apocalyps.



NieuwsFilm

meest populair