Ewan McGregor over zijn mogelijke terugkeer in 'Star Wars'

Hij wil als geest terugkeren.

De kandidaten voor Star Wars: Episode VII staan in een almaar langer wordende rij. Vooral oudgedienden van de franchise zien het wel zitten om terug te keren. Daar zitten niet alleen de oudst gediende tussen, die in de eerste trilogie te zien waren, maar ook acteurs die in de prequel-trilogie te zien waren.

Zo was er Samuel L. Jackson, maar ook Ewan McGregor die terug wilde keren in de franchise. Laatstgenoemde speculeerde in TotalFilm over de manier waarop hij kon terugkeren. “Who knows what the story would be? How could I be Obi Wan Kenobi? Oh, I’m in the force? With Liam [Neeson]? We’re in there together? I’m up for it anyway. I will don the cloak again.”

Dat is al wat anders dan de manier waarop Jackson wel terug wilde keren. Hij dacht er bijvoorbeeld aan om als eenarmige Jedi terug te keren. We zien immers nooit dat Mace Windu daadwerkelijk sterft. Hij valt enkel uit een raam, in tegenstelling tot Obi Wan Kenobi, die sterft in Star Wars: Episode IV.

Of beiden in de film te zien zullen zijn merken we vanzelf. De nieuwe Star Wars-film moet in 2015 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair