Algemeen

Castfoto van 'Mortal Kombat: Legacy 2'

Het tweede seizoen van de succesvolle webserie uit 2011.

door Zilko Tarici op 14.01.2013 om 10:28 in Algemeen
Het tweede seizoen van de succesvolle webserie Mortal Kombat: Legacy zal vanaf 17 februari voor iedereen te zien zijn. Vandaag heeft regisseur Kevin Tancharoen een castfoto online gezet om ons alvast een voorproefje te geven van de personages die we kunnen verwachten.

Het eerste seizoen van Mortal Kombat: Legacy was een van de meest bekeken webseries van 2011 met meer dan 60 miljoen views op Machinima. In het tweede seizoen zien we onder andere Liu Kang, Ermac, Kenshi, Kung Lao, Kuai Lang, Stryker, Kitana, Mileena, Johnny Cage, Scorpion en Sub Zero. Ook komen we meer te weten over de geschiedenis van Raiden en zijn strijd tegen de duistere krachten van Outworld.

De cast van het tweede seizoen bestaat uit televisie- en filmacteurs zoals Harry Shum, Jr.. (Glee) als Kuai Lang, Casper van Dien (Starship Troopers) als Johnny Cage, Brian Tee (The Wolverine) als Kung Lao en als grote verrassing een terugkeer van Cary Tagawa (uit de originele Mortal Kombat-film) als de gemene tovenaar Shang Tsung.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Cary Tagawa als Shang Tsung :W Toch terug in een rol die hij jaren geleden al heeft gespeeld! Dat vind ik nog het leukste van alles. En ik ben superbenieuwd naar het 2e seizoen! :D

Dunno1984

Avatar

Is het 1ste seizoen eig ergs op dvd te verkrijgen?
kan ik dit op gemakske op men tv bekijken..
Smiley face

synix01

Avatar

Dunno1984 "is het 1ste seizoen eig ergs op dvd te verkrijgen?
kan ik dit op gemakske op men tv bekijken..
Smiley face"


Ze zullen vast als DIVX te downloaden zijn, maar het is een webserie, dus bedoeld om online te kijken via youtube of dergelijken.

Heeft er iemand misschien nog nieuws over de nieuwe film die in de planning zit?

Ereptile

Avatar

synix01 "Ze zullen vast als DIVX te downloaden zijn, maar het is een webserie, dus bedoeld om online te kijken via youtube of dergelijken.

Heeft er iemand misschien nog nieuws over de nieuwe film die in de planning zit?"


Nou de Blu-ray/DVD's bestaan wel van MK: Legacy

Van de film is alleen bekend dat die word gemaakt ;)

afbeelding

Dunno1984

Avatar

Ereptile "Nou de Blu-ray/DVD's bestaan wel van MK: Legacy

Van de film is alleen bekend dat die word gemaakt ;)

afbeelding"


ok, thx!
als prijs meevalt, schaf ik me deze aan Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Is dat wat dan? Een webserie heeft toch amper centen te besteden?

Ereptile

Avatar

Frietgezicht "Is dat wat dan? Een webserie heeft toch amper centen te besteden?"


De pitch voor de web-serie, Mortal Kombat Rebirth, die is bekostigd op eigen zak, als ik het goed heb begrepen. Maar de webserie wordt geproduceerd door Warner Bros.

Mortal Kombat: Legacy is produced by Warner Bros. Digital Distribution, Warner Bros. Interactive Entertainment and Warner Premiere. (Bron: wiki)

Bovendien ziet de webserie er best goed uit. Het is een interessante take op Mortal Kombat. Voor de film hoop ik echter dat ze iets dichter bij de game blijven.

Frietgezicht

Avatar

Ok,er was ook ooit een tv-serie en daar vond ik weinig aan.

Angelater

Avatar

Frietgezicht "Ok,er was ook ooit een tv-serie en daar vond ik weinig aan."


Ik weet welke serie je bedoeld, en die had de kwaliteit van een Xena of Hercules aflevering, dit ziet er gek genoeg beter uit. De web afleveringen duren een kleine 10 minuten, maar dat maken ze niet minder leuk. Ik probeert de serie niet aan je te verkopen, absoluut niet; je zoekt het maar lekker uit ( :E ), maar voor een webserie is dit de eerste die mij echt heeft verbaasd.

Vooral de laatste afleveringen met Cyrax en Sektor (beidde compleet CGI) wat er wel cool uitzag. Ook niet te negeren is de vechtscène tussen Sub-Zero en Scorpion, en de eye punch van Jax in aflevering 2.

OT: Dit zelf ziet er niet al te bijzonder uit. Ik ga ervan uit dat het beter op het scherm zal zijn ;)

KeesjeNL

Avatar

Die vent met de grote hoed heb ik gister nog gezien in Seven Psychopats:P.

Ereptile

Avatar

Nader op de foto gekeken. Is die ork daarzo Baraka? :D Ik hoop dat ze Reptile er op een gegeven moment ook weer instoppen. Of anders in de film wel!

Nakedsnake

Avatar

Casper van Dien als JOhnny cage. Jah laat maar zitten, Gaaaaaaaaaaaaar. Matt Mullins was perfect als Johnny Cage. Waarom casten ze hem gewoon niet weer als hem?

NieuwsFilm

meest populair