'Man of Steel' krijgt PG-13 rating

Daarnaast zou Superman nog eens twee tegenstanders krijgen.

Na maanden van wachten is hij er dan eindelijk, de rating van Zack Snyders Man of Steel. De aangekondigde rating zal geen grote verrassing zijn. Wegens scènes met science fiction geweld, actie, vernietiging en wat taalgebruik, krijgt de film een PG-13 rating.

Dat is een rating die andere films in de Superman franchise ook al kregen. PG-13 is natuurlijk voor de studio ook de meest aantrekkelijke optie, aangezien een van de grootste doelgroepen van dit soort films dan de bioscoopzaal mag betreden.

Verder is er nog een gerucht dat de ronde doet. Het zou zo zijn dat de film nog twee nieuwe slechteriken krijgt: Tor-An en Dev-Em. Het betreft twee slechteriken die werken voor de kwaadaardige Zod. De rol van Tor-An zou gespeeld worden door Richard Cetrone, en die van Dev-Em door Revard Dufresne. Of zij daadwerkelijk in de film te zien zullen zijn, is natuurlijk maar de vraag.

Het gerucht is namelijk gebaseerd op het bekendmaken van de inhoud van een Lego-set. Of dit dan ook bewaarheid zal worden, valt nog maar te bezien.

Snyders Man of Steel kijkt naar de oorsprong van een van DC’s bekendste superhelden. Het is het verhaal van een buitenaards kind dat naar de Aarde wordt gestuurd. Dat groeit daar op bij twee adoptieouders, die al snel ontdekken dat het kind bovenmenselijke krachten heeft. Die krachten wendt hij aan om de Aarde te beschermen, en dat zal ook nodig blijken, aangezien General Zod, hem wil doden.

De film draait vanaf 20 juni in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair