Vier nieuwe posters 'Oz: The Great and Powerful'

Wederom worden we voorgesteld aan de drie heksen en Oscar Diggs.

Disney heeft een viertal nieuwe posters van Sam Raimi's Oz The Great and Powerful vrijgegeven. Het lijkt erop dat de studio erop gebrand is ons voor te stellen aan de belangrijkste vier personages in de film: de drie heksen, en natuurlijk ook hoofdrolspeler James Franco, die als Oscar Diggs in de film te zien is.

Vooral de heksen vormen een groot punt voor de studio. Zo kregen we al een tv-spot te zien, waarin we voorgesteld werden aan de drie heksen en kregen we onlangs ook een preview waarin de heksen wederom voorsteld worden. Voor de duidelijkheid doen wij dat nog maar een keertje.

De eerste poster laat ons Mila Kunis zien, als de heks Theodora.



Op deze onderstaande, tweede poster, zien we actrice Rachel Weisz als Evanora.



En op deze derde poster valt Michelle Williams als de heks Glinda te aanschouwen.



Natuurlijk kreeg Franco ook een eigen poster.



Oz: The Great and Powerful volgt Oscar Diggs (Franco), een goochelaar die voor het circus werkt. Als hij probeert een stunt in een luchtballon uit te halen, wordt hij helemaal van Kansas naar het Land van Oz gewaaid. Daar wordt hij als een held onthaald. De mensen geloven dat hij de beroemde Wizard of Oz is, maar de drie heksen Theodora (Kunis), Evanora (Weisz) en Glinda (Williams) zijn daar niet bepaald van overtuigd. Aan Oscar de taak om met behulp van de trucjes die hij in het circus laat zien de zussen te overtuigen en zichzelf te veranderen in de machtige Wizard of Oz. De film draait vanaf 14 maart 2013 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair